Тушковані у воді баклажани з помідорами без додавання олії.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Свіжі овочі keyboard_arrow_right
Баклажани тушковані з помідорами
Баклажани тушковані з помідорами - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 157 ккал.
= 656 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 6 г
Жири 14 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 157 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 6 г
Жири 14 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 6 г |
Цукор | - |
Жири | 14 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 2 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 86 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Така страва в першу чергу добре впливає на серце, адже містить багато калію. Крім цього, баклажани знижують рівень холестерину. Добре впливають тушковані овочі на травлення, очищуючи кишечник. Проте обережно таку страву слід вживати при виразці шлунку або гастриті, адже вона може подразнити слизову.
Можна додати трошки оливкової олії (щоб засвоїлись жиророзчинні вітаміни), солодкий перець, спеції, особливо базилік, орегано, паприку, часник.
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
45 | | |
58 | | |
20 | | |
100 | | |
50 | | |
50 | | |
23 | | |
44 | | |
25 | | |
26 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності