menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Страви
keyboard_arrow_right
Готові страви
keyboard_arrow_right
баклажани тушені з помідорами

баклажани тушені з помідорами - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 157 ккал.
= 656 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 6 г
Жири 14 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 157 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 6 г
Жири 14 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
2 г
Вуглеводи
6 г
Цукор
-
Жири
14 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
86 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Тушковані у воді баклажани з помідорами без додавання олії.

Така страва в першу чергу добре впливає на серце, адже містить багато калію. Крім цього, баклажани знижують рівень холестерину. Добре впливають тушковані овочі на травлення, очищуючи кишечник. Проте обережно таку страву слід вживати при виразці шлунку або гастриті, адже вона може подразнити слизову.

Можна додати трошки оливкової олії (щоб засвоїлись жиророзчинні вітаміни), солодкий перець, спеції, особливо базилік, орегано, паприку, часник.

Найпопулярніше в категорії Готові страви

Назва Енергія (ккал.)
88 add_circle Внести
120 add_circle Внести
147 add_circle Внести
69 add_circle Внести
49 add_circle Внести
200 add_circle Внести
168 add_circle Внести
305 add_circle Внести
120 add_circle Внести
47 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності