menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
крупа булгур Своя Лінія

крупа булгур Своя Лінія - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 340 ккал.
= 1,424 кДж
Білки 13 г
Вуглеводи 68 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 340 ккал.
Білки 13 г
Вуглеводи 68 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
13 г
Вуглеводи
68 г
Цукор
-
Жири
2 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
650 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Булгур у сухому вигляді (не варений).

Булгур дуже багатий на вітаміни і корисні елементи. Так, у 100 г сухої крупи міститься 150% денної потреби марганцю, 40% магнію і фосфору, більше 20% норми вітамінів В5, В6 і фолієвої кислоти, близько 15% заліза і вітаміну В1. Тож крупа позитивно впливає на нервову систему, обмін речовин, гормональний фон і кровотворення.

Вариться булгур близько 20 хвили на невеликому вогні. Пропорція крупи до води – 1:2-2,5.

Найпопулярніше в категорії Інші зернові продукти

Назва Енергія (ккал.)
386 add_circle Внести
92 add_circle Внести
392 add_circle Внести
226 add_circle Внести
291 add_circle Внести
368 add_circle Внести
229 add_circle Внести
507 add_circle Внести
241 add_circle Внести
239 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності