Булгур у сухому вигляді (не варений).
Страви keyboard_arrow_right
Зернові продукти keyboard_arrow_right
Інші зернові продукти keyboard_arrow_right
Крупа булгур Своя Лінія
Крупа булгур Своя Лінія - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 340 ккал.
= 1,423 кДж
Білки 12 г
Вуглеводи 69 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 340 ккал.
Білки 12 г
Вуглеводи 69 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 12 г |
Вуглеводи | 69 г |
Цукор | 2 г |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | 0.1 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | 0.8 г |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Булгур дуже багатий на вітаміни і корисні елементи. Так, у 100 г сухої крупи міститься 150% денної потреби марганцю, 40% магнію і фосфору, більше 20% норми вітамінів В5, В6 і фолієвої кислоти, близько 15% заліза і вітаміну В1. Тож крупа позитивно впливає на нервову систему, обмін речовин, гормональний фон і кровотворення.
Вариться булгур близько 20 хвили на невеликому вогні. Пропорція крупи до води – 1:2-2,5.
Найпопулярніше в категорії Інші зернові продукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
340 | | |
293 | | |
13 | | |
312 | | |
267 | | |
376 | | |
156 | | |
96 | | |
98 | | |
217 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності