menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
буряк червоний

буряк червоний - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - буряк червоний
Енергія 45 ккал.
= 189 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 10 г
Жири 0.19 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 45 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 10 г
Жири 0.19 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
2 г
Вуглеводи
10 г
Цукор
7 г
Жири
0.19 г
Насичені жирні кислоти
0.18 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0.01 г
Поліненасичені
0.05 г
Холостерин
-
Волокна
3 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
30 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
78 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В Вітамін В
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін К Вітамін К
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
Кальцій Кальцій
Мідь Мідь
Натрій Натрій
Цинк Цинк
Залізо Залізо
Йод Йод

Червоний (інша назва – столовий) сорт буряка.

Буряк містить багато корисних речовин, завдяки яким має такі властивості: - покращує травлення; - знижує артеріальний тиск; - нормалізує обмін речовин; - нормалізує кровотворення; - корисний для роботи щитовидної залози і ендокринної системи.

Можна вживати як сирий буряк (у вигляді салатів чи соків), так і варений чи запечений. Добре поєднується з морквою, картоплею, яблуками, м’якими солоними сирами (типу фети чи бринзи), волоськими горіхами.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
45 add_circle Внести
89 add_circle Внести
20 add_circle Внести
14 add_circle Внести
35 add_circle Внести
21 add_circle Внести
29 add_circle Внести
15 add_circle Внести
77 add_circle Внести
27 add_circle Внести
129 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності