Гарбузове насіння сушене, без термічної обробки і додавання солі.
Страви keyboard_arrow_right
Смаколики keyboard_arrow_right
Горіхи і насіння keyboard_arrow_right
гарбузове насіння
гарбузове насіння - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 556 ккал.
= 2,328 кДж
Білки 36 г
Вуглеводи 2 г
Жири 46 г
Волокна 9 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 556 ккал.
Білки 36 г
Вуглеводи 2 г
Жири 46 г
Волокна 9 г
Харчові цінності
Білки | 36 г |
Вуглеводи | 2 г |
Цукор | 1 г |
Жири | 46 г |
Насичені жирні кислоти | 8 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 14 г |
Поліненасичені | 20 г |
Холостерин | - |
Волокна | 9 г |
Сіль | 0 г |
Вода | 6 г |
Кальцій | 73 мг |
GI | |
PHE | 1,800 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Містить мінерали
Кальцій Кальцій
Насіння гарбуза містить низку корисних компонентів, зокрема у ньому багато: харчових волокон, калію, магнію, фосфору, заліза, марганцю, міді і цинку. Завдяки цьому воно корисне для серця, обміну речовин, нервової системи, кісток та зубів, шкіри, волосся та нігтів. Проте у ньому багато жирів (майже 30%), тож порцію слід обмежувати до 20-30 г на день.
Можна вживати насіння у звичайному вигляді, додавати до салатів, хліба під час випічки, солодких страв, каш.
Найпопулярніше в категорії Горіхи і насіння
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
596 | | |
691 | | |
645 | | |
534 | | |
620 | | |
575 | | |
609 | | |
578 | | |
379 | | |
683 | | |
732 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності