Пюре з подрібнених і приготовлених кабачків з морквою, цибулею, томатною пастою, сіллю та рослинної олією.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Консервовані овочі keyboard_arrow_right
Ікра кабачкова
Ікра кабачкова - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 97 ккал.
= 407 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 10 г
Жири 7 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 97 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 10 г
Жири 7 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 10 г |
Цукор | 7 г |
Жири | 7 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 2 г |
Сіль | 0.38 г |
Вода | 83 г |
Кальцій | 32 мг |
GI | |
PHE | 80 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Така овочева закуска містить бета-каротин і вітамін Е, які завдяки олії добре засвоюються. Є у пасті також вітаміни С, групи В. Багато у пасті подрібненої клітковини, яка доволі м’яко очищує кишечник. Проте у страві присутні цибуля і томатна паста – ці компоненти можуть подразнити слизові оболонки шлунку і кишечнику, тому їх не слід вживати під час загострення хворіб цих органів.
Смакує до бутербродів, просто із підсушеним до хрумкого стану хлібом, як додаток до гарнірів.
Найпопулярніше в категорії Консервовані овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
55 | | |
70 | | |
144 | | |
38 | | |
143 | | |
60 | | |
188 | | |
13 | | |
113 | | |
247 | | |
148 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності