Філе індички, запечене у духовці.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
М'ясо птиці keyboard_arrow_right
індичка, печена грудка
індичка, печена грудка - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 100 ккал.
= 419 кДж
Білки 23 г
Вуглеводи 0.3 г
Жири 0.8 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 100 ккал.
Білки 23 г
Вуглеводи 0.3 г
Жири 0.8 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 23 г |
Вуглеводи | 0.3 г |
Цукор | - |
Жири | 0.8 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 0 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 1,140 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Індичка є корисним видом м’яса. По-перше, в ній багато білку, який добре засвоюється організмом і позитивно впливає на м’язи. По-друге, у ній багато вітамінів, особливо групи В (всіх, крім В12), тому індичка добре впливає на нервову систему, нормалізує сон, настрій, покращує обмін речовин, бореться зі стресами. Якщо вживати індичку без шкірки, то це ще й дієтична страва, яка сприятиме схудненню і набору м’язової маси.
Перед запіканням можна додати спеції, наприклад, лимонний сік чи цедру, базилік, майоран, паприку, часник тощо. Запікається філе близько 25-30 хвилин.
Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
110 | | |
102 | | |
110 | | |
170 | | |
178 | | |
105 | | |
200 | | |
177 | | |
164 | | |
145 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності