Кетчуп До шашлику пастеризований Торчин - калорійність
(Торчин)
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 100 ккал.
= 419 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 22 г
Жири 0.3 г
Волокна 0.6 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 100 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 22 г
Жири 0.3 г
Волокна 0.6 г
Харчові цінності
Білки | 1 г |
Вуглеводи | 22 г |
Цукор | 20 г |
Жири | 0.3 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 0.6 г |
Сіль | 3 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 0 мг |
GI | |
PHE | 70 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Інше
Доданий цукор Споживання занадто великої кількості доданого цукру підвищує ризик виникнення таких проблем зі здоров'ям, як: • Високий кровяний тиск • Підвищений ризик когнітивних проблем, включаючи слабоумства і хворобу Альцгеймера. • Рак товстої кишки • Рак підшлункової залози • Збільшення ваги • Хвороба нирок • Ожиріння • Неалкогольна жирова хвороба печінки • Карієс • Серцево-судинні захворювання
Найпопулярніше в категорії Соуси
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
73 | | |
143 | | |
65 | | |
659 | | |
109 | | |
44 | | |
465 | | |
230 | | |
76 | | |
39 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності