menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Хліб Бородинський із суміші житнього та пшеничного борошна Рум'янець

Хліб Бородинський із суміші житнього та пшеничного борошна Рум'янець - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - Хліб Бородинський із суміші житнього та пшеничного борошна Рум'янець
Енергія 220 ккал.
= 920 кДж
Білки 7 г
Вуглеводи 45 г
Жири 1 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 220 ккал.
Білки 7 г
Вуглеводи 45 г
Жири 1 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки
7 г
Вуглеводи
45 г
Цукор
0 г
Жири
1 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
0 г
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
360 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Склад: борошно житнє обойне (80%), борошно пшеничне другого сорту (15%), вода питна, хлібна житня закваска, цукор (6%), солод житній ферментований (5%), патока крохмальна (4%), дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, коріандр.

У складі борошно другого сорту, тому хліб корисніший і містить повільні вуглеводи. Проте, у складі є й цукор. Тому у хлібі є протипоказання: загострення хвороб шлунку або кишечника, а також підвищена кислотність шлунку (бо він ще більше підвищує кислотність). Не варто вживати його і при діабеті.

Смакує підсмаженим на сухій сковорідці, з сиром, салом, куркою тощо. Смачно робити з нього домашні сухарики (зі спеціями і невеликою кількістю олії в духовці).

Найпопулярніше в категорії Солона випічка і хліб

Назва Енергія (ккал.)
253 add_circle Внести
201 add_circle Внести
234 add_circle Внести
201 add_circle Внести
230 add_circle Внести
179 add_circle Внести
229 add_circle Внести
230 add_circle Внести
252 add_circle Внести
267 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності