menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
М'ясо та риба
keyboard_arrow_right
М'ясо птиці
keyboard_arrow_right
курка запечена

курка запечена - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - курка запечена
Енергія 190 ккал.
= 796 кДж
Білки 29 г
Вуглеводи 0 г
Жири 7 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 190 ккал.
Білки 29 г
Вуглеводи 0 г
Жири 7 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
29 г
Вуглеводи
0 г
Цукор
0 г
Жири
7 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
3 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
89 мг
Волокна
0 г
Сіль
0.2 г
Вода
64 г
Кальцій
15 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
955 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Куряче м'ясо є багатим джерелом тваринного білка. Він також містить велику кількість вітамінів групи В і селену.

Куряче м'ясо містить велику кількість якісного білка та малу кількість жиру і тому цінується спортсменами які нарощують м'язову масу

курячу шкіру під час випікання можна натерти пивом або медом. Приправи також краще готувати самотужки з того ща вам подобається. І пам'ятайте купувати м'ясо креще на розрубці там воно свіжіше.

Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці

Назва Енергія (ккал.)
102 add_circle Внести
110 add_circle Внести
110 add_circle Внести
178 add_circle Внести
209 add_circle Внести
204 add_circle Внести
154 add_circle Внести
113 add_circle Внести
199 add_circle Внести
141 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності