menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Делікатеси
keyboard_arrow_right
Морозиво
keyboard_arrow_right
Морозиво пломбір Рудь

Морозиво пломбір Рудь

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 205 ккал.
= 858 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 21 г
Жири 13 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 205 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 21 г
Жири 13 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки
3 г
Вуглеводи
21 г
Цукор
-
Жири
13 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
170 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
Вміст харчових продуктів

Морозиво пломбір це найперший і найпопулярніший сорт морозива. Виготовляється з молока, вершків і великої кількості цукру. Продукти добре збиваються в пишну масу, після чого заморожуються. У підсумку виходить щільна біла або кремова маса, яка при розморожуванні набуває більш м'яку консистенцію.

Вплив на здоров'я

Пломбір дуже калорійне блюдо і його варто їсти в невеликих порціях і не кожен день. У ньому багато жирів і при таких хворобах як виразка, гастрит, панкреатит пломбір може викликати погіршення стану, нудоту і головний біль.

Практичні поради

У невеликих порціях це смачний і яскравий десерт, який можна додавати в каву, в гаряче какао, можна заливати сиропами і варенням.

Найпопулярніше в категорії Морозиво

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
224 0.04 0.26 0.12 add_circle Внести
159 0.04 0.24 0.05 add_circle Внести
294 0.04 0.21 0.22 add_circle Внести
327 0.02 0.26 0.24 add_circle Внести
227 0.04 0.26 0.12 0 add_circle Внести
224 0.04 0.26 0.12 add_circle Внести
190 0.03 0.25 0.09 add_circle Внести
100 0.02 0.18 0.02 add_circle Внести
299 0.04 0.42 0.12 add_circle Внести
20,900 3 22 11 0.35 add_circle Внести
158 0.04 0.25 0.05 0 add_circle Внести
300 0.03 0.18 0.24 add_circle Внести
272 0.03 0.23 0.19 add_circle Внести
291 0.04 0.37 0.14 0.01 add_circle Внести
228 0.04 0.19 0.15 0.01 add_circle Внести
284 0.03 0.33 0.15 add_circle Внести
208 0.04 0.23 0.11 0 add_circle Внести
256 0.04 0.32 0.12 add_circle Внести
228 0.02 0.37 0.08 add_circle Внести
164 0.02 0.25 0.06 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності