Курячі ніжки смажені на олії.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
М'ясо птиці keyboard_arrow_right
Ніжки курячі смажені
Ніжки курячі смажені - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 249 ккал.
= 1,043 кДж
Білки 25 г
Вуглеводи 0.88 г
Жири 18 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 249 ккал.
Білки 25 г
Вуглеводи 0.88 г
Жири 18 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 25 г |
Вуглеводи | 0.88 г |
Цукор | - |
Жири | 18 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 1,248 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Курячі ніжки (якщо без шкірки) самі по собі є корисними. У м’ясі є повноцінний білок, який добре засвоюється організмом і містить всі потрібні амінокислоти. Багато у курці також вітамінів групи В, заліза, магнію, калію та інших компонентів. Проте смаження не є корисним методом приготування, бо додає страві зайвих жирів. Смажені страви шкідливо впливають на жовчний міхур і печінку.
Добре поєднуються з сухими спеціями: базилік, паприка, куркума, орегано, часник.
Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
133 | | |
150 | | |
135 | | |
106 | | |
132 | | |
300 | | |
274 | | |
179 | | |
127 | | |
144 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності