menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
огірок маринований

огірок маринований - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 16 ккал.
= 65 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 2 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 16 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 2 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Білки
1 г
Вуглеводи
2 г
Цукор
1 г
Жири
0.1 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
15 мг
GI Глікемічний індексhelp
10
PHE
50 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Для маринованих огірків використовуються огірки а також ряд доповнень нарізана морква та цибуля. Крім того, додає гостроти (гілочка кропу, лавровий лист, запашний перець, перець, насіння гірчиці, а іноді і трохи хрону і т.д.) і сольовим розчином, який зроблений з цукру (або штучного підсолоджувача), сіль, оцет і вода.

Кажуть, що кислосолодкий розсіл хороший засіб від похмілля. Проте для здоров'я більш корисніше свіжі огірки, але соління здоровій людині зашкодити не може.

Перед заварюванням добре промийте огірки, в іншому випадку може суттєво погіршитися смак. Стерилізація банок з огірками має відбуватися принаймні двадцять хвилин на вісімдесят дев'яносто градусів за Цельсієм. Якщо ви вже солите огірки вдома то обирайте менші огірки вони смачніші. Соління смачно поєднується з м'ясом, а також печена картопля і макарони, горох і пюре, сочевиця або кислий смак прекрасно доповнюють бутерброди.

Найпопулярніше в категорії Консервовані овочі

Назва Енергія (ккал.)
16 add_circle Внести
11 add_circle Внести
38 add_circle Внести
19 add_circle Внести
13 add_circle Внести
106 add_circle Внести
71 add_circle Внести
0.54 add_circle Внести
114 add_circle Внести
91 add_circle Внести
80 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності