menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
персик солодкий

персик солодкий

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 46 ккал.
= 193 кДж
Білки 0.9 г
Вуглеводи 11 г
Жири 0.1 г
Волокна 0.9 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 46 ккал.
Білки 0.9 г
Вуглеводи 11 г
Жири 0.1 г
Волокна 0.9 г
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
0.9 г
Вуглеводи
11 г
Цукор
-
Жири
0.1 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
0.9 г
Сіль
-
Вода
86 г
Кальцій
20 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
45 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Солодкий сорт персиків (свіжі плоди).

Вплив на здоров'я

Ці фрукти дуже корисні. В них багато клітковини і пектинів, що нормалізують роботу кишечника і травлення. Вони також багаті на вітаміни, зокрема бета-каротин, С, групи В, Е, РР. Проте під час схуднення порцію слід обмежувати, бо у них немало цукру. Вживати слід до 200-300 г у першій половині дня.

Практичні поради

Можна вживати свіжими, у складі салатів (в тому числі з куркою чи твердим сиром), як додаток до каші, йогурту чи кисломолочного сиру.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
95 0.01 0.22 0 0.03 add_circle Внести
42 0.01 0.09 0 0.02 add_circle Внести
62 0 0.14 0 0.02 add_circle Внести
47 0 0.1 0 0.02 add_circle Внести
70 0.01 0.17 0 0.01 add_circle Внести
52 0 0.12 0 0.02 add_circle Внести
57 0 0.12 0 0.03 add_circle Внести
42 0.01 0.1 0 0.01 add_circle Внести
88 0.01 0.23 0 0.03 add_circle Внести
38 0 0.08 0 add_circle Внести
42 0 0.1 0 0.03 add_circle Внести
45 0 0.12 0 add_circle Внести
38 0.01 0.09 add_circle Внести
43 0.01 0.09 0.01 0.02 add_circle Внести
127 0.01 0.34 0 0.04 add_circle Внести
68 0.03 0.09 0.01 0.05 add_circle Внести
47 0.01 0.11 0 0 add_circle Внести
96 0 0.24 0 0 add_circle Внести
67 0 0.15 0 0.02 add_circle Внести
65 0 0.18 0 add_circle Внести
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності