Морські водорості із додаванням свіжої моркви та кореню селери, нарізаних соломкою (пропорція 2:1:1), і невеликої кількості олії.
салат морська капуста морква селера - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 54 ккал.
= 225 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 8 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 54 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 8 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 8 г |
Цукор | - |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 90 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Такий салат дуже багатий на вітаміни та корисні елементи. У ньому містить дуже багато йоду (50 г вистачить, щоб покрити денну норму), заліза, вітаміну К, магнію та натрію. Тому він корисний для роботи щитовидної залози та нирок, нервової системи, стану крові (покращує рівень згортання і гемоглобіну). Багато у ній і клітковини, що добре вплине на травлення.
Можна додати за смаком кунжут чи інше насіння та горіхи, скибки апельсину чи лимонний сік.
Найпопулярніше в категорії Салати
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
172 | | |
73 | | |
57 | | |
113 | | |
19 | | |
104 | | |
43 | | |
68 | | |
148 | | |
47 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності