Молочний шоколад повинен відповідно до правил ЄС містити не менше 35% какао. Також додається сухе молоко, цукор, какао та ін.
Шоколад молочний - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 547 ккал.
= 2,290 кДж
Білки 7 г
Вуглеводи 52 г
Жири 36 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 547 ккал.
Білки 7 г
Вуглеводи 52 г
Жири 36 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Білки | 7 г |
Вуглеводи | 52 г |
Цукор | 49 г |
Жири | 36 г |
Насичені жирні кислоти | 19 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | 15 мг |
Волокна | 2 г |
Сіль | 0.34 г |
Вода | - |
Кальцій | 177 мг |
GI | |
PHE | 345 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Позитивний вплив для здоров'я
Цукровий діабет Продукт/страву рекомендують вживати діабетикам.
Негативний вплив для здоров'я
Діти Не рекомендується вживати дітям
Варикозне розширення вен Їжу не рекомендується вживати при варикозному розширенні вен.
Зайва вага Погіршує стан (особливо в разі ожиріння)
Інше
Доданий цукор Споживання занадто великої кількості доданого цукру підвищує ризик виникнення таких проблем зі здоров'ям, як: • Високий кровяний тиск • Підвищений ризик когнітивних проблем, включаючи слабоумства і хворобу Альцгеймера. • Рак товстої кишки • Рак підшлункової залози • Збільшення ваги • Хвороба нирок • Ожиріння • Неалкогольна жирова хвороба печінки • Карієс • Серцево-судинні захворювання
Швидкі Їжа містить в собі швидкі (прості) вуглеводи. Прості вуглеводи - вуглеводи з високим глікемічним індексом, які легко і максимально швидко засвоюються організмом. Надмірне їх споживання може призвести до швидкого набору ваги та розвитку діабету другого типу.
Найкраще для нашого організму це шоколад з найвищою кількістю какао.
Дуже часто на полицях можна зустріти дешеві замінники шоколаду.
Найпопулярніше в категорії Солодощі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
532 | | |
577 | | |
507 | | |
520 | | |
545 | | |
341 | | |
367 | | |
515 | | |
305 | | |
301 | | |
522 | | |
603 | | |
378 | | |
425 | | |
508 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності