Свіжі ягоди чорної смородини.
Страви keyboard_arrow_right
Фрукти keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти keyboard_arrow_right
чорна смородина
чорна смородина - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 76 ккал.
= 318 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.27 г
Волокна 7 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 76 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.27 г
Волокна 7 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 1 г |
Вуглеводи | 17 г |
Цукор | 8 г |
Жири | 0.27 г |
Насичені жирні кислоти | 0.03 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0.01 г |
Поліненасичені | 0.1 г |
Холостерин | - |
Волокна | 7 г |
Сіль | - |
Вода | 81 г |
Кальцій | 45 мг |
GI | |
PHE | 61 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін А Вітамін А
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
У 100 г цих ягід міститься більше 200% денної норми вітаміну С, важливого для імунітету, шкіри та засвоєння заліза. Багато у ній і калію, що позитивно впливає на артеріальний тиск. Заліза у складі небагато (7% від денної норми), проте воно добре засвоюється. Багаті ці ягоди і на клітковину.
Якщо зберігати, то краще їх морозити, а не готувати варення. Під час варіння ягід з цукром витрачається велика частина вітаміну С. Можна її також додавати до смузі, йогуртів, каш чи сиру. На її основі можна роботи соуси до червоного м’яса.
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
54 | | |
94 | | |
57 | | |
43 | | |
72 | | |
50 | | |
72 | | |
67 | | |
54 | | |
46 | | |
47 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності