menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Сир
keyboard_arrow_right
сир кисломолочний 5% жиру Простоквашино

сир кисломолочний 5% жиру Простоквашино - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - сир кисломолочний 5% жиру Простоквашино
Енергія 119 ккал.
= 498 кДж
Білки 17 г
Вуглеводи 2 г
Жири 5 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 119 ккал.
Білки 17 г
Вуглеводи 2 г
Жири 5 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки
17 г
Вуглеводи
2 г
Цукор
2 г
Жири
5 г
Насичені жирні кислоти
3 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
0.1 г
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
835 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Містить велику кількість білка, жирів при невисокій калорійності продукту.

Користь: міститься багато кальцію, заліза. Відмінне джерело білка, який засвоюється організмом значно краще, ніж білок м'яса, а також бере участь у формуванні клітин, імунних тіл і ферментів. Шкода сиру може проявитися при індивідуальній непереносимості цього продукту і його неправильному зберіганні, коли відбувається розвиток шкідливих бактерій.

Перед використанням сир прийнято протирати або ж пропускати через м'ясорубку, для отримання більш ніжної консистенції і однорідності. Страви з цієї пухкої білої масою готують різними способами: у відварному вигляді, запеченими, смаженими, припускають з цукром, олією або солодким соусом.

Найпопулярніше в категорії Сир

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
110 17 2 5 0 add_circle Внести
54 6 0 3 0 add_circle Внести
400 10 32 26 add_circle Внести
117 16 2 5 0 add_circle Внести
118 20 2 3 0 add_circle Внести
342 26 0 26 0 add_circle Внести
159 17 2 9 add_circle Внести
100 18 0 3 0 add_circle Внести
96 16 1 3 add_circle Внести
267 20 0 20 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності