Твердий сир жовтого кольору майже без дірочок. Доволі солоний.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Тведрий та м'який сир keyboard_arrow_right
сир твердий Голландія 45% Комо
сир твердий Голландія 45% Комо - калорійність
(Комо)
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 342 ккал.
= 1,431 кДж
Білки 26 г
Вуглеводи 0.5 г
Жири 26 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 342 ккал.
Білки 26 г
Вуглеводи 0.5 г
Жири 26 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Білки | 26 г |
Вуглеводи | 0.5 г |
Цукор | 0.5 г |
Жири | 26 г |
Насичені жирні кислоти | 18 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | 80 мг |
Волокна | 0 г |
Сіль | 2 г |
Вода | 41 г |
Кальцій | 1,000 мг |
GI | |
PHE | 1,285 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін А Вітамін А
Краще вживати такий сир у обмеженій кількості (до 20-30 г на день). Адже у ньому доволі багато солі. Тому це негативно впливає на водно-сольовий обмін, спричиняє набряки та підвищений артеріальний тиск, навантажує нирки.
Сир можна натерти і додати до запіканок, овочів, макаронів, гарячих бутербродів. Найкраще поєднувати із овочевими стравами, так вони будуть більш поживними.
Найпопулярніше в категорії Тведрий та м'який сир
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
363 | | |
342 | | |
120 | | |
222 | | |
228 | | |
344 | | |
357 | | |
100 | | |
157 | | |
265 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності