Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
М'ясо та риба
keyboard_arrow_right
Інше м'ясо
keyboard_arrow_right
телятина печена

телятина печена - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 106 ккал.
= 444 кДж
Білки 20 г
Вуглеводи 1 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 106 ккал.
Білки 20 г
Вуглеводи 1 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
20 г
Вуглеводи
1 г
Цукор
-
Жири
2 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
985 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Телятина, запечена у духовці.

Телятина містить дуже багато корисних компонентів, зокрема: багаті на амінокислоти білки, вітаміни В1, В2, В3, В4, В5, В6 і В9, РР, Е. Багато у ній заліза, необхідного для нормального стану крові, і цинку, що пришвидшує обмін речовин, позитивно впливає на волосся та нігті.

Телятину слід запікати при температурі не вище 180 градусів близько 45 хвилин (залежить від розміру шматків). Краще смакує попередньо замариноване м’ясо. Наприклад, у невеликій кількості олії зі спеціями (гірчиця, часник, паприка, базилік, розмарин тощо).

Найпопулярніше в категорії Інше м'ясо

Назва Енергія (ккал.)
130 add_circle Внести
131 add_circle Внести
147 add_circle Внести
170 add_circle Внести
367 add_circle Внести
682 add_circle Внести
491 add_circle Внести
182 add_circle Внести
333 add_circle Внести
94 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності