Цибуля-порей є якісним джерелом клітковини та фолієвої кислоти. Вона також містить вітаміни Е і С, з мінералів - цинк, кальцій і залізо.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Свіжі овочі keyboard_arrow_right
цибуля-порей
цибуля-порей - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 44 ккал.
= 184 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0.33 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 44 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0.33 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 7 г |
Цукор | 3 г |
Жири | 0.33 г |
Насичені жирні кислоти | 0.08 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0.01 г |
Поліненасичені | 0.18 г |
Холостерин | - |
Волокна | 3 г |
Сіль | - |
Вода | 89 г |
Кальцій | 63 мг |
GI | |
PHE | 112 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
Залізо Залізо
Фосфор Фосфор
Натрій Натрій
Фтор Фтор
Молібден Молібден
Йод Йод
Хром Хром
Пектин Пектин
Магній Магній
Калій Калій
Мідь Мідь
Кальцій Кальцій
Селен Селен
Кобальт Кобальт
Цинк Цинк
Марганець Марганець
Позитивний вплив для здоров'я
Мозок Підсилює мозкову активність
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Холестерин Покращує рівень холестерину
Серце Покращує роботу серця
Цибуля порей сприяє загоєнню ран, підтримує кишкову діяльність і виступає в якості профілактики варикозу . Цибуля-порей також сприятливо впливає на діяльність серця та мозку. Споживання заліза важливе для правильного утворення крові, а підвищене споживання особливо рекомендується вагітним.
У зеленій частині цибулі-порею більше живильних речовин і вітамінів, ніж у білій частині. Цибулю-порей використовують для приготування супів, салатів, а також омлету й різноманітних приправ.
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
45 | | |
58 | | |
20 | | |
100 | | |
50 | | |
37 | | |
40 | | |
23 | | |
191 | | |
132 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності