Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
Тушковані овочі

Тушковані овочі - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - Тушковані овочі
Енергія 33 ккал.
= 140 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 33 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
1 г
Вуглеводи
6 г
Цукор
4 г
Жири
0.1 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
0.7 г
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Овочі тушковані в мультиварці - кабачок, морква, стручкова квасоля. Готуються в мультиварці на режимі гасіння. Для цього в чашу до нарізаним овочами додають трохи води і спецій. Час приготування залежить від програми конкретної мультиварки. В середньому від 30 до 40 хвилин.

Тушковані овочі це прекрасне блюдо для хворого шлунка і кишечника. У тушкованому вигляді груба клітковина краще перетравлюється і не викликає запорів і колік. Так само овочі несуть в собі багато вітамінів і мінералів. Тому їх варто включати в раціон щодня.

При тушінні варто додати до овочами шматочок вершкового масла, це не сильно обтяжить їжу, але додасть страві більш насичені смаки. Так само не варто наливати багато води, овочі при нагріванні і так будуть віддавати багато соку.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
45 add_circle Внести
58 add_circle Внести
20 add_circle Внести
100 add_circle Внести
50 add_circle Внести
61 add_circle Внести
88 add_circle Внести
75 add_circle Внести
27 add_circle Внести
21 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності