menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Страви
keyboard_arrow_right
Готові страви
keyboard_arrow_right
тушений гарбуз

тушений гарбуз - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 29 ккал.
= 121 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0 г
Волокна 0.9 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 29 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0 г
Волокна 0.9 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
1 г
Вуглеводи
6 г
Цукор
-
Жири
0 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
0.9 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
50 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Гарбуз, тушкований у воді без олії чи масла.

Гарбуз містить багато корисних компонентів, зокрема: вітамін А (бета-каротин), В1 і В2, С, Е, РР, калій, кальцій, мідь, цинк, фтор та багато інших. Також у гарбузі багато м’якої клітковини, яка очищує кишечник. Рекомендований тушкований гарбуз під час лікувальних дієт і схуднення.

Краще тушкувати під кришкою, щоб зберегти максимум вітамінів. Слід додати до страви вершкове масло (або інші жири), щоб вітамін А повноцінно засвоївся.

Найпопулярніше в категорії Готові страви

Назва Енергія (ккал.)
88 add_circle Внести
120 add_circle Внести
147 add_circle Внести
69 add_circle Внести
49 add_circle Внести
96 add_circle Внести
220 add_circle Внести
142 add_circle Внести
335 add_circle Внести
107 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності