Вишневе варення - поширений десерт, який отримують з ягід і цукру шляхом варіння. Термічна обробка збільшує термін придатності плодів, а методика приготування насичує їх неперевершеними смаковими якостями і ароматом.
Варення вишневе - калорійність
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 0 г |
Вуглеводи | 64 г |
Цукор | 42 г |
Жири | 0 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 2 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Продукт містить залізо, яке є будівельним матеріалом для червоних кров'яних тілець. Варення рекомендовано при низькому гемоглобіні, в якості профілактики анемії і недокрів'я. Так само містить кумарин - речовина, що знижує згортання крові. Продукт запобіжить розвитку артеріального атеросклерозу і врятує від утворення тромбів. Зміст токоферолу, або вітаміну Е - жиророзчинного антиоксиданту, який гальмує процеси старіння, активізує регенерацію слизових і шкірного покриву, уповільнює хвороба Альцгеймера, і запобігає закупорювання судин. Якщо вживати вишневе варення в помірній кількості, можна поліпшити стан серця і судин, уникнути варикозного розширення вен і тромбозу.
Вишневе варення з кісточками, яке зберігалося більше року, починає виділяти синильну кислоту. Речовина отруює організм, погіршує роботу внутрішніх органів і може спровокувати серйозні порушення. Заборонено пригощати десертом і дітей до року, адже в вишні є потужним алергеном. Варення майже на 50% складається з цукру, який провокує появу карієсу, і протипоказаний людям, що страждають від діабету.
Найпопулярніше в категорії Варення, джем, повидло, конфітюр
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
228 | | |
240 | | |
406 | | |
558 | | |
62 | | |
187 | | |
68 | | |
398 | | |
551 | | |
285 | |