Вершки 15% жирності рідкої консистенції.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Молоко keyboard_arrow_right
Вершки 15% Біла лінія
Вершки 15% Біла лінія - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 159 ккал.
= 666 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 15 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 159 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 15 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 4 г |
Цукор | 4 г |
Жири | 15 г |
Насичені жирні кислоти | 11 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | 0.1 г |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 140 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Вершки дуже корисні при чутливому шлунку, при ерозіях та виразках. Крім цього, вони містять добре засвоювані білки і цілий комплекс вітамінів, найбільше: А, С, В1, В2, D, Е, РР. Ці вітаміни покращують стан шкіри, позитивно впливають на нервову систему, підтримують зір, допомагають засвоюватись кальцію і фосфору з вершків.
Смакують вершки замість масла до каші, кисломолочного сиру, для більш ніжного смаку смузі. Можна додавати їх у каву чи какао.
Найпопулярніше в категорії Молоко
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
62 | | |
324 | | |
43 | | |
62 | | |
361 | | |
47 | | |
598 | | |
237 | | |
125 | | |
85 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності