menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
Яблука червоні

Яблука червоні - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 47 ккал.
= 197 кДж
Білки 0.4 г
Вуглеводи 10 г
Жири 0.4 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 47 ккал.
Білки 0.4 г
Вуглеводи 10 г
Жири 0.4 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
0.4 г
Вуглеводи
10 г
Цукор
9 г
Жири
0.4 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
20 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Червоні кисло-солодкі яблука.

Ці фрукти мають величезну кількість вітаміну С, заліза і клітковини, тому зміцнюють імунітет, є профілактикою залізодефіцитної анемії і покращують травлення. Проте, червоні яблука у свіжому вигляді не слід вживати людям з ерозією і виразкою, а також обережно варто вживати людям з діабетом, адже у яблуках немало цукру. Денна норма яблук для звичайної людини, як і інших фруктів, до 300-400 грамів.

Смакує у свіжому вигляді, можна поєднувати з сирами, горіхами, корицею, додавати у салати.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
45 0.4 10 0.4 add_circle Внести
94 1 22 0.2 2 add_circle Внести
43 0.72 12 0.3 2 add_circle Внести
57 0.37 13 0.4 3 add_circle Внести
50 0.92 11 0.22 3 add_circle Внести
72 0.4 17 0 2 add_circle Внести
54 0.49 13 0.19 2 add_circle Внести
58 0.44 13 0.33 3 add_circle Внести
62 0.4 14 0.4 2 add_circle Внести
95 2 22 0.2 3 add_circle Внести
38 0.8 9 0 2 add_circle Внести
74 0.7 18 0.3 2 add_circle Внести
45 0 11 0 1 add_circle Внести
62 1 12 0.95 6 add_circle Внести
275 2 72 0.5 8 add_circle Внести
48 0.4 12 add_circle Внести
72 1 17 0 2 add_circle Внести
52 0.3 14 0 2 add_circle Внести
57 1 13 0.25 5 add_circle Внести
48 1 10 0.6 4 add_circle Внести
46 0.4 9 0.4 2 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності