Нежирний рідкий натуральний йогурт.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Кисломолочні напої keyboard_arrow_right
Йогурт білий питний без цукру без наповнювача 1.6% Молокія
Йогурт білий питний без цукру без наповнювача 1.6% Молокія - калорійність
(Молокія)
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 49 ккал.
= 205 кДж
Білки 4 г
Вуглеводи 5 г
Жири 2 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 49 ккал.
Білки 4 г
Вуглеводи 5 г
Жири 2 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 4 г |
Вуглеводи | 5 г |
Цукор | 5 г |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | 1 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 0 г |
Сіль | 0.1 г |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 185 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Користь йогурту величезна: він нормалізує травлення і обмін речовин, відновлює баланс корисних бактерій у кишечнику, є профілактикою запорів і дисбактеріозу, в тому числі після вживання антибіотиків та інших ліків. У йогурті також є легко засвоюваний білок і корисний для організму кальцій.
Можна використати йогурт як основу для смузі, млинців чи випічки, в поєднанні з желатином чи агар-агаром – як основу для дієтичних тортів, чизкейків тощо.
Найпопулярніше в категорії Кисломолочні напої
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
37 | | |
35 | | |
51 | | |
29 | | |
35 | | |
89 | | |
57 | | |
59 | | |
66 | | |
45 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності