Натуральний домашній йогурт готується в спеціальних йогуртницю - електричних кухонних приладах, які шляхом тривалої підтримки потрібної температури ферментують продукт в необхідне блюдо - сметану, йогурт, кефір, сир, сир. Для приготування необхідно молоко і бактерії (або сичужні ферменти). Можна використовувати невелику кількість готового потрібного продукту, тому що він вже містить всі необхідні елементи.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Йогурти keyboard_arrow_right
йогурт домашній 2.4%
йогурт домашній 2.4% - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 65 ккал.
= 272 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 8 г
Жири 2 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 65 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 8 г
Жири 2 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Білки | 3 г |
Вуглеводи | 8 г |
Цукор | - |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 0 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 150 мг |
GI | |
PHE | 140 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
В такому йогурті немає консервантів і зайвих добавок для посилення смаку. Тому він найбільш корисний, так само можна підбирати потрібну калорійність готового продукту.
З домашніх йогуртів можна робити дієтичну заправку до салатів, замість жирної сметани або майонезу.
Найпопулярніше в категорії Йогурти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
111 | | |
48 | | |
118 | | |
69 | | |
88 | | |
51 | | |
58 | | |
95 | | |
82 | | |
85 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності