menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Страви
keyboard_arrow_right
Готові страви
keyboard_arrow_right
запечений м'ясний рулет

запечений м'ясний рулет - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 241 ккал.
= 1,008 кДж
Білки 11 г
Вуглеводи 10 г
Жири 20 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 241 ккал.
Білки 11 г
Вуглеводи 10 г
Жири 20 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Білки
11 г
Вуглеводи
10 г
Цукор
0.5 г
Жири
20 г
Насичені жирні кислоти
6 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
2 г
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Різні виробники роблять різні види м'ясного рулета. Вміст їжі залежить від якості і кількості окремих компонентів та виробництва продукції процесу.

якщо ви виробляєте рулет вдома безумовно цей продукт буде містити велику кількість (високоякісного білка, вітамінів і мінералів). Навпаки придбавши рулет в магазині корисних речовин там міститься значно менше багато невідповідних жирів, солі, спецій, консервантів, стабілізаторів, барвників та ін. які можуть зашкодити.

рулет з невідомими складниками краще не розміщувати у свій візок у супермаркеті. Зробіть здоровий домашній м'ясний рулет без додавання консервантів, стабілізаторів і пігментів. найкраще м'ясо (курка, індичка, яловичина, свинина або суміш) вибрати залежно від вашого смаку Замість білого борошна і панірувальних сухарів, в якості загущувача використовуйте борошно грубого помелу. Для кращого кольору та пікантності також можете додати спеції.

Найпопулярніше в категорії Готові страви

Назва Енергія (ккал.)
88 add_circle Внести
120 add_circle Внести
49 add_circle Внести
117 add_circle Внести
93 add_circle Внести
185 add_circle Внести
89 add_circle Внести
107 add_circle Внести
210 add_circle Внести
108 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності