menu
menu
search close
account

Політика конфіденційності веб-сайту Таблиця калорійності

У цьому розділі Політика конфіденційності веб-сайту Таблиця калорійності (далі – Політика конфіденційності) ми пояснимо, яку інформацію про вас ми збираємо, для чого ми використовуємо таку інформацію, кому ми передаємо таку інформацію, а також ваші права стосовно вашої інформації (далі - Персональні дані).

 

Далі ви ознайомитесь з більш докладною інформацією у розділі Політика конфіденційності:

  1. Терміни та визначення.

  2. Загальні положення.

  3. Категорії Суб'єктів персональних даних.

  4. Цілі і підстави обробки персональних даних.

  5. Склад інформації про Суб'єктів персональних даних.

  6. Cookies.

  7. Використання інформаційних систем персональних даних.

  8. Права Суб'єкта.

  9. Відомості про реалізовані вимоги до захисту персональних даних.

  10. Використання засобів антивірусного захисту.

  11. Робота з парольним захистом.

  12. Неавтоматизована обробка персональних даних.

  13. Конфіденційність.

  14. Знищення (знеособлення) персональних даних.

  15. Передача третім особам.

  16. Винятки з обробки персональних даних.

  17. Заключні положення.

 

1. Терміни та визначення

1.1. Суб'єкт/ Суб'єкт даних - фізична особа, що використовує Веб-сайт https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/ для цілей, передбачених функціоналом сервісу.

1.2. Оператор - АТ "Dine4Fit", Škroupova 631500 03 Hradec Králové.

1.3. Cookies - фрагмент даних в складі HTTPS-запиту, призначений для зберігання на кінцевому пристрої Суб'єкта і застосовуваний Оператором для ідентифікації Суб'єкта.

1.4. Веб-сайт - сукупність програм для електронних обчислювальних машин та іншої інформації в інформаційно - телекомунікаційної мережі «Інтернет», призначеної для відображення в браузері, доступ до якого здійснюється з використанням доменного імені Оператора. В контексті діяльності Оператора використовується Веб-сайт https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/.

1.5. Реєстраційні дані - визначається Оператором перелік відомостей, що вказуються при реєстрації на Веб-сайті https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/, і в подальшому при їх зміні в процесі виконання договору.

1.6. Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу - Суб’єкт даних, що ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

1.7. Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збирання, реєстрацію, накопичення, запис, систематизацію, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

2. Загальні положення

2.1. Політика конфіденційності регулює питання обробки персональних даних при здійсненні Оператором діяльності, в тому числі, надання послуг зі складання раціону харчування для Суб'єкта даних.

2.2. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до вимог:

1) Конституції України.

2) Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».

3) Типових договорів, що укладаються Оператором.

4) Іншими нормативними документами з урахуванням діючих вимог у сфері захисту персональних даних.

2.3. Вимоги до безпеки переданих персональних даних між Оператором і Суб'єктом передбачаються укладеним між ними договором (Умови користування - https://www.tablycjakalorijnosti.com.ua/umovy-korystuvannya) відповідно до чинного законодавства України.

2.4. У випадку, коли персональні дані надходять від Суб'єкта персональних даних, останній несе відповідальність за надання недостовірних персональних даних.

2.5. Ця Політика конфіденційності поширюється на персональні дані, отримані як до, так і після введення в дію цієї Політики.

2.6. Оператор зобов'язаний дотримуватися наступних принципів при обробці персональних даних:

1) обробка персональних даних повинна здійснюватися на законній і справедливій основі;

2) обробка персональних даних здійснюється відкрито і прозоро;

3) персональні дані мають бути точними, достовірними та оновлюватися в міру потреби;

4) обробка персональних даних повинна обмежуватися досягненням конкретних, заздалегідь визначених і законних цілей. Не допускається обробка персональних даних, несумісна з цілями збору персональних даних;

5) не допускається об'єднання баз даних, що містять персональні дані, обробка яких здійснюється з метою, несумісних між собою;

6) обробці підлягають тільки персональні дані, які відповідають цілям їх обробки;

7) зміст і обсяг оброблюваних персональних даних повинні відповідати заявленим цілям обробки;

8) оброблювані персональні дані не повинні бути надмірними по відношенню до заявлених цілей їх обробки;

9) зберігання персональних даних передбачає дії щодо забезпечення їх цілісності та відповідного режиму доступу до них;

2.7. Ця політика конфіденційності публікується в мережі інтернет на Веб-сайті https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/.

3. Категорії Суб'єктів персональних даних

3.1. Оператор здійснює обробку персональних даних наступних категорій Суб'єктів персональних даних:

1) Суб'єкти даних, що використовують сервіс по складанню раціонів харчування на Веб-сайті https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/.

2) Відвідувачі Веб-сайту, які не мають обліковий запис на Веб-сайті https://www.tablicakalorijnosti.com.ua/.

4. Цілі і підстави обробки персональних даних

4.1. Персональні дані Суб'єктів в частині використання Веб-сайту обробляються відповідно Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних» з метою ознайомлення з послугами Оператора, наміром укласти договір, виконанням договору.

4.2. Персональні дані можуть бути використані з іншою метою, якщо це обов'язково відповідно до положень законодавства України.

4.3. Обробка персональних даних обмежується досягненням конкретних, заздалегідь визначених і законних цілей. Не допускається обробка персональних даних, несумісна з цілями збору персональних даних.

5. Склад інформації про Суб'єктів персональних даних

5.1. Оператор обробляє наступні категорії персональних даних Суб'єктів:

5.2. Загальні дані: ім’я, стать, зріст, вага, рік народження, e-mail, пароль.

5.3. При використанні Суб'єктами персональних даних Веб-сайту Оператора, Оператор обробляє дані, передбачені міжнародними протоколами обміну даних через Інтернет включаючи (але не обмежуючись): IP-адреса, MAC-адресу, ID пристрою, IMEI, MEID, дані Cookies, інформація про браузер, операційну систему, часу доступу.

5.4. Термін зберігання персональних даних визначається договором або іншою підставою обробки.

1) Термін обробки персональних даних Суб'єктів - до моменту фактичної відмови суб'єкта даних від надання послуг.

2) Час, необхідний для виконання відповідної діяльності чи надання послуг;

3) Кінець періоду, впродовж якого можуть виникнути судові спори чи розслідування стосовно послуг.

6. Cookies

6.1. Файли Cookie - це невеликі файли, що містять букви і цифри, які розміщуються на вашому пристрої при відвідуванні нашого Веб-сайту. Оскільки файл cookie зберігається на вашому пристрої, сервер Веб-сайту може розпізнати ваш пристрій.

6.2. Типи cookie-файлів, які використовуються та мета використання:

1) Сookie-файли потрібні для того, щоб користувачі могли переходити по сторінках Веб-сайту й користуватися його функціоналом, зокрема відвідувати певні розділи з обмеженим доступом, що можуть містити контент, доступний лише зареєстрованим користувачам.

2) Функціональні cookie-файли, які забезпечують збереження налаштувань, які користувач зробив під час попередніх відвідувань цього Веб-сайту (наприклад, вибір мови, місце вашого розташування, інформація про пройдені опитування, тощо). Зазвичай така інформація є знеособленою та не використовується в інших цілях.

3) Інструменти веб аналітики, що допомагають оцінити ефективність контенту, зрозуміти уподобання користувачів й удосконалити роботу Веб-сайту. 

Докладнішу інформацію про cookie-файли можна отримати звернувшись до Оператора.

6.3. Сервіс Dine4Fit використовує такі Cookie:

 

Найменування Cookie

Ціль використання

Строк зберігання персональних даних

G_ENABLED_ID

PS

Використовується для безпечного входу на веб-сайт за допомогою облікового запису Google.

95 759

місяців

JSESSIONID

Зберігає активну сесію користувача при переході з однієї сторінки на іншу.

Під час сесії

remixlang

Визначає бажану мову для відвідувача при першому і подальших відвідуваннях веб-сайту.

1 рік

__vw_tab_guid

Реєструє дані про поведінку відвідувачів веб-сайту. Використовується для внутрішнього аналізу і оптимізації веб-сайту.

Під час сесії

_ga

Створює унікальний ідентифікатор, який використовується для створення статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт.

2 роки

_gat

Використовується Google Analytics для регулювання частоти запитів.

1 день

_gid

Створює унікальний ідентифікатор, який використовується для визначення статистичних даних про користувача.

1 день

ym_d

Знаходить та зберігає дату першого відвідування веб-сайту користувачем.

1 рік

ym_isad

Цей файл cookie використовується, щоб визначити, чи є у відвідувача будь-яке програмне забезпечення для блокування реклами в їх браузері - ця інформація може бути використана для того, щоб зробити контент веб-сайту недоступним для відвідувачів, якщо веб-сайт фінансується третьою стороною (Рекламодавцем).

1 день

_ym_retryReqs

Реєструє статистичні дані про поведінку відвідувачів на веб-сайті. Використовується для внутрішньої аналітики.

Постійно

_ym_uid

Цей файл cookie використовується для збору особистої інформації про поведінку відвідувачів веб-сайту і загальної статистики відвідувачів.

1 рік

collect

Використовується для відправки даних в Google Analytics про пристрій і поведінку відвідувача. Відстежує відвідувачів через пристрої і маркетингові канали.

Під час використання веб-сайту

yandexuid

Реєструє дані про поведінку відвідувачів веб-сайту. Використовується для внутрішнього аналізу і оптимізації веб-сайту.

1 рік

yp

Встановлює унікальний ідентифікатор для сеансу. Це дозволяє веб-сайту отримувати дані про відвідувача для статистичних даних.

10 років

_fbp

Використовується Facebook для отримання ряду рекламних продуктів.

3 місяці

_ym_metrika_enab

led

Цей файл cookie використовується для збору Даних про поведінку відвідувача на веб-сайті - цю інформацію можна використовувати для орієнтування користувача на той чи інший сегмент базуючись на загальних вподобаннях користувача.

1 день

fr

Використовується Facebook для отримання ряду рекламних продуктів.

3 місяці

google_adsense_set

tings

Використовується Google AdSense для експериментів з ефективністю реклами на веб-веб-сайтах з використанням їх сервісів.

Постійно

google_ama_config

Збирає статистичні дані, пов'язані з відвідуваннями веб-сайту користувачем, такі як кількість відвідувань, середній час, проведений на веб-сайті, і які сторінки були завантажені. Мета полягає в тому, щоб сегментувати користувачів веб-сайту відповідно до таких факторів, як демографія і географічне положення, щоб дати можливість медійним і маркетинговим агентствам структурувати і зрозуміти свої цільові групи, щоб забезпечити індивідуальну онлайн-рекламу.

Постійно

google_ama_settin

gs

Збирає статистичні дані, пов'язані з відвідуваннями веб-сайту користувачем, такі як кількість відвідувань, середній час, проведений на веб-сайті, і які сторінки були завантажені. Мета полягає в тому, щоб сегментувати користувачів веб-сайту у відповідності з такими факторами, як демографія і географічне положення, щоб дати можливість медійним і маркетинговим агентствам структурувати і зрозуміти свої цільові групи, щоб забезпечити індивідуальну онлайн-рекламу.

Постійно

google_experiment

_mod#

Використовується Google AdSense для експериментів з ефективністю реклами на веб-сайтах, які використовують їх послуги.

Постійно

google_pem_mod

Використовується Google AdSense для експериментів з ефективністю реклами на веб-сайтах, які використовують їх послуги.

Постійно

IDE

Використовується Google DoubleClick для реєстрації та звіту про дії користувача на веб-сайті після перегляду або натискання на одне з оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності реклами та показу користувачу цільової реклами.

1 рік

metrika_enabled

Використовується для відстеження відвідувачів на кількох веб-сайтах з метою показу релевантної реклами на основі переваг відвідувача.

1 день

NID

Реєструє унікальний ідентифікатор, який ідентифікує пристрій користувача, який повторно відвідує веб-сайт. Ідентифікатор використовується для цільової реклами.

6 місяців

smartlook_ban_exp

ire

Збирає інформацію користувацькі вподобання і / або взаємодію з контентом веб-кампанії - використовується на платформі CRM-кампанії, використовуваної власниками веб-сайтів для просування подій або продуктів.

Постійно

test_cookie

Використовується для перевірки того, чи підтримує браузер користувача файли cookie.

1 день

tr

Використовується Facebook для доставки ряду рекламних продуктів, таких як ставки в реальному часі від сторонніх рекламодавців.

Під час сеансу 

yabs-sid

Реєструє дані про поведінку відвідувачів веб-сайту. Використовується для внутрішнього аналізу і оптимізації веб-сайту.

Під час сеансу

yuidss

Збирає інформацію про поведінку відвідувачів на декількох веб-сайтах. Ця інформація використовується на веб-сайті, щоб оптимізувати релевантність реклами.

1 рік

 

7. Використання інформаційних систем персональних даних

7.1. Оператор може здійснювати обробку персональних даних в інформаційних системах персональних даних, забезпечуючи належний захист персональних даних.

8. Права Суб'єкта

Суб'єкт персональних даних має право:

8.1. Звертатися за внесенням змін в надані персональні дані, оновленням, виправленням або видаленням.

8.2. Отримувати від Оператора підтвердження оброблення персональних даних Суб’єкта, вимагати копії персональних даних наявних у Оператора, направляти Оператору звернення, про отримання персональних даних.

8.3. Вимагати від Оператора видалити персональні дані Суб’єкта або обмежити використання такої інформації.

8.4. Не давати згоди Оператору на оброблення персональних даних Суб’єкта.

8.5. Реалізовувати інші права, передбачені чинним законодавством України.

9. Відомості про реалізовані вимоги до захисту персональних даних

9.1. При обробці персональних даних Оператор приймає необхідні правові, організаційні та технічні заходи і забезпечує їх застосування для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, надання, поширення персональних даних, а також від інших неправомірних дій щодо персональних даних, якими є зокрема (але не обмежуючись):

1) Призначення відповідальної особи за обробку персональних даних.

2) Ідентифікація програми Суб'єктів і облік їх дій.

3) Здійснення антивірусного контролю та інших заходів від шкідливого програмно-математичного впливу.

4) Застосування засобів резервного копіювання і відновлення інформації.

5) Оновлення програмного забезпечення при наявності виправлень безпеки від виробників.

6) Здійснення шифрування при передачі персональних даних в мережі Інтернет. 

7) Вживання заходів, пов'язаних з допуском лише належних осіб в місцях установки технічних засобів.

8) Застосування технічних засобів охорони приміщень, в яких розташовані технічні засоби інформаційних систем персональних даних, і місць зберігання матеріальних носіїв персональних даних.

9.2. Оператор забезпечує безпеку персональних даних, зокрема:

1) з урахуванням можливої шкоди Суб'єкту персональних даних, обсягу і змісту оброблюваних персональних даних, виду діяльності, при здійсненні якого обробляються персональні дані, актуальності загроз безпеки персональних даних.

2) застосуванням технічних заходів у відповідність із загрозами безпеці персональних даних при їх обробці в інформаційних системах персональних даних.

3) застосуванням організаційних і технічних заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних при їх обробці в інформаційних системах персональних даних, необхідних для виконання вимог до захисту персональних даних, виконання яких забезпечують встановлені законодавством України рівні захищеності персональних даних.

4) застосування пройшли в установленому порядку процедуру оцінки відповідності засобів захисту інформації;

5) оцінкою ефективності вжитих заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних до початку роботи в інформаційній системі персональних даних, проведеної Оператором;

6) обліком машинними носіями персональних даних, у разі їх використання;

7) процедур, пов'язаних з виявленням фактів несанкціонованого доступу до персональних даних та вжиттям заходів;

8) відновленням персональних даних, модифікованих або знищених внаслідок несанкціонованого доступу до них;

9) встановленням правил доступу до персональних даних, оброблюваних в інформаційній системі персональних даних, а також забезпеченням реєстрації та обліку всіх дій, що здійснюються з персональними даними в інформаційній системі персональних даних;

10) контролем за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки персональних даних і рівня захищеності інформаційних систем персональних даних.

10. Використання засобів антивірусного захисту

10.1. До використання допускаються тільки ліцензійні антивірусні засоби, придбані у постачальників зазначених засобів.

10.2. Встановлення та налаштування параметрів засобів антивірусного контролю на робочих станціях і серверах здійснюється адміністратором інформаційної безпеки або особами за договором, що містить відповідні умови.

10.3. Оновлення антивірусних засобів має відбуватися в автоматичному режимі. Допускається робота антивіруса з оновленнями не старіше 72 годин.

10.4. Антивірусний контроль всіх дисків і файлів робочих станцій потрібно проводити щотижня.

10.5. На кожній робочій станції і сервері в резидентному режимі повинен бути запущений антивірусний монітор.

10.6. Обов'язковому антивірусного контролю підлягає будь-яка інформація, що отримується по телекомунікаційних каналах зв'язку і на з’ємних носіях.

10.7. Програмне забезпечення повинно бути попередньо перевірено на наявність вірусів.

11. Робота з парольним захистом

11.1. Персональні паролі повинні генеруватися спеціальними програмними засобами адміністративної служби або створюватися безпосередньо Суб'єктом даних.

11.2. Довжина пароля повинна бути не менше 6 символів.

11.3. У складі пароля повинні бути присутніми букви у верхньому і нижньому регістрах, цифри і спеціальні символи.

11.4. Пароль не повинен включати в себе: 

- легко обчислювані поєднання символів; 

- клавіатурні послідовності символів і знаків; 

- загальноприйняті скорочення; 

- абревіатури; 

- номери телефонів, автомобілів; 

- інші поєднання букв і знаків, що асоціюються з Суб'єктом; 

- при зміні пароля нове поєднання символів має відрізнятися від попереднього не менше ніж на 2 символи.

11.5. Допускається використання єдиного пароля для доступу суб'єкта доступу до різних інформаційних ресурсів.

11.6. Повна позапланова зміна паролів всіх Суб'єктів повинна проводитися у разі припинення повноважень адміністраторів засобів захисту або інших співробітників, яким за родом служби були надані повноваження з управління парольним захистом.

11.7. Повна позапланова зміна паролів повинна проводитися в разі компрометації особистого пароля одного з адміністраторів інформаційних систем персональних даних.

11.8. У разі компрометації особистого пароля Суб'єкта слід негайно обмежити доступ до інформації з цього облікового запису, до моменту вступу в силу нового облікового запису Суб'єкта або пароля.

11.9. При роботі з парольним захистом Суб'єктам забороняється: 

- розголошувати будь-кому персональний пароль та інші ідентифікуючі відомості; 

- надавати доступ від свого облікового запису до інформації, що зберігається в інформаційних системах персональних даних стороннім особам; 

- записувати паролі на папері, файлі, електронних і інших носіях інформації, в тому числі і на предметах.

11.10. При введенні пароля Суб'єкт зобов'язаний виключити можливість його перехоплення сторонніми особами та технічними засобами.

11.11. Під компрометацією слід розуміти: 

- фізична втрата носія з інформацією; 

- передача ідентифікаційної інформації по відкритих каналах зв'язку; 

- проникнення сторонньої особи в приміщення фізичного зберігання носія парольної інформації або алгоритму або підозра на нього (спрацьовування сигналізації, пошкодження пристроїв контролю несанкціонованого доступу (зліпків печаток), пошкодження замків і т. П.); 

- візуальний огляд носія ідентифікаційної інформації сторонньою особою; 

- перехоплення пароля при розподілі ідентифікаторів; 

- свідома передача інформації сторонній особі.

11.12. Дії при компрометації пароля: 

- скомпрометований пароль відразу ж виводиться з дії, натомість його вводяться запасний або новий пароль; 

- про компрометацію негайно сповіщаються всі учасники обміну інформацією. Пароль вноситься в спеціальні списки, що містять скомпрометовані паролі і облікові записи.

12. Неавтоматизована обробка персональних даних

12.1. Для забезпечення безпеки персональних даних при неавтоматизованій обробці робляться такі заходи:

1) всі дії з обробки персональних даних здійснюються тільки Оператором і тільки в обсязі, необхідному Оператору для виконання своєї функції;

2) обробка персональних даних здійснюється з дотриманням порядку, передбаченого чинним законодавством.

13. Конфіденційність

13.1. Оператор і інші особи, які отримали доступ до персональних даних, зобов'язані не розголошувати третім особам і не поширювати персональні дані без дотримання принципу заснованого на згоді Суб'єкта персональних даних, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством.

14. Знищення (знеособлення) персональних даних

14.1. Знищення (знеособлення) персональних даних суб'єкта проводиться в наступних випадках:

1) після досягнення цілей їх обробки або в разі втрати необхідності в їх досягненні в термін, що не перевищує тридцяти днів з моменту досягнення мети обробки персональних даних, якщо інше не передбачено договором, стороною за яким є Суб'єкт персональних даних, іншою угодою між Оператором і Суб'єктом персональних даних (його представником, наймачем).

2) в разі виявлення неправомірної обробки персональних даних або правомірного відкликання персональних даних в термін, що не перевищує десяти робочих днів з моменту виявлення такого випадку;

3) в разі закінчення терміну зберігання персональних даних, що визначається відповідно до законодавства України і організаційно-розпорядчими документами Оператора;

4) в разі рішення уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних або рішення суду.

15. Передача третім особам

15.1. Виконавець не здійснює транскордонну обробку персональних даних. При здійсненні зберігання персональних даних з використанням інформаційних систем персональних даних підрядників, Оператор використовує бази даних, що знаходяться на території України.

15.2. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які перебувають у володінні Оператора, визначається Законом України "Про захист персональних даних".

15.3. Оператор може передавати персональні дані іншим особам, провайдерам хостингу, сервісів аналітики, іншим особам з метою виконання договору, що укладається з третіми особами.

15.4. Оператор гарантує укладення адекватного доручення на обробку персональних даних у разі залучення третіх осіб відповідно до договірних повноваженнями Оператора.

16. Винятки з обробки персональних даних

16.1. Оператор обробляє спеціальні категорії персональних даних, в тому числі біометричні, за згодою Суб'єкта даних.

16.2. У Оператора відсутні процеси, пов'язані з прийняттям рішень виключно на підставі автоматизованої обробки персональних даних.

17. Заключні положення

17.1. Користуючись послугами Веб-сайту, ви автоматично погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності. Якщо ви не даєте згоду на збір, використання і розкриття вашої особистої інформації відповідно до поточної Політики, не надавайте жодної персональної інформації. Якщо ви надали особисту інформацію, але більше не дозволяєте її використання або розкриття згідно поточної Політики, повідомте нас про таке рішення за допомогою електронної пошти info@ support.tablicakalorijnosti.com.ua.

17.2. Термін обробки персональних даних, які обробляються Оператором, може визначатися Оператором відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних».

17.3. Ця Політика конфіденційності підлягає зміні, доповненню в разі прийняття нових законодавчих актів і спеціальних нормативних актів з обробки та захисту персональних даних, а також на підставі рішення Оператора.

17.4. Контроль виконання вимог цієї Політики конфіденційності здійснюється особою, відповідальною за організацію обробки персональних даних.

17.5. Питання, не врегульовані цією Політикою конфіденційності, регулюються чинним законодавством України.

17.6. На нашому Веб-сайті може відображатись реклама сторонніх компаній, котрі можуть використовувати знеособлену інформацію (не включаючи ваше ім’я, електронну адресу чи телефон) про ваші відвідування цього чи інших сайтів з метою реклами товарів та послуг, які можуть бути вам цікаві. Для отримання детальної інформації щодо заборони розголошення приватної інформації натисніть сюди: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Якщо у Вас є питання до Політики конфіденційності, будь ласка, надішліть нам лист на електронну пошту info@support.tablicakalorijnosti.com.ua.

 

{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності