Дрібно помелені зернові культури становлять основу пшеничного борошна. Продукт містить близько 75% вуглеводів, 10% білка, 2% жиру і 3% волокон.
Страви keyboard_arrow_right
Зернові продукти keyboard_arrow_right
Борошно keyboard_arrow_right
борошно пшеничне вищого сорту
борошно пшеничне вищого сорту - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 327 ккал.
= 1,369 кДж
Білки 10 г
Вуглеводи 74 г
Жири 0.9 г
Волокна 4 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 327 ккал.
Білки 10 г
Вуглеводи 74 г
Жири 0.9 г
Волокна 4 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 10 г |
Вуглеводи | 74 г |
Цукор | 1 г |
Жири | 0.9 г |
Насичені жирні кислоти | 0.2 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 4 г |
Сіль | 0.01 г |
Вода | 14 г |
Кальцій | 18 мг |
GI | |
PHE | 515 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Біле борошно позбавлене волокон, вітамінів та мінералів, оскільки використовується лише внутрішня частина зернят. Найкорисніша частина зернят знаходиться навпаки зовні. Для маленьких дітей корисніше вживати вироби з білої муки оскільки організм ще не готовий споживати велику кількість волокон рекомендована добова доза визначається віком дитини.
Класична мука вищого гатунку на думку фахівців меже використовуватися у більшості випадків приготування випічки.
Найпопулярніше в категорії Борошно
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
415 | | |
357 | | |
343 | | |
258 | | |
439 | | |
418 | | |
322 | | |
336 | | |
331 | | |
330 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності