Запарена гречка - один з методів приготування гречаної крупи. Полягає в тривалому знаходженні крупи в гарячій воді, в герметичній ємності, що дозволяє температурі довго залишатися високою, за рахунок чого відбувається розбухання крупинок гречки.
Страви keyboard_arrow_right
Зернові продукти keyboard_arrow_right
Інші зернові продукти keyboard_arrow_right
гречка парена без солі
гречка парена без солі - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 89 ккал.
= 371 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.3 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 89 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.3 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 3 г |
Вуглеводи | 17 г |
Цукор | - |
Жири | 0.3 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 165 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Такий метод обробки дозволяє зберегти більше поживних речовин, тому що виключається висока температура кипіння. Тому запарених гречка містить багато вітамінів групи В, а це необхідні вітаміни для волосся, шкіри, нігтів. Часто їх нестачу компенсують прийомом таблеток, але проблему можна вирішити регулярним вживанням гречки.
Запарені гречка відрізняється від звареної розміром крупинок, якщо запарювання тривало недовго, то крупа зберігає більш щільну текстуру і не сильно збільшується в об'ємі.
Найпопулярніше в категорії Інші зернові продукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
340 | | |
293 | | |
329 | | |
312 | | |
238 | | |
279 | | |
331 | | |
261 | | |
368 | | |
213 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності