Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
гречка парена без солі

гречка парена без солі - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 89 ккал.
= 371 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.3 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 89 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0.3 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
3 г
Вуглеводи
17 г
Цукор
-
Жири
0.3 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
165 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Запарена гречка - один з методів приготування гречаної крупи. Полягає в тривалому знаходженні крупи в гарячій воді, в герметичній ємності, що дозволяє температурі довго залишатися високою, за рахунок чого відбувається розбухання крупинок гречки.

Такий метод обробки дозволяє зберегти більше поживних речовин, тому що виключається висока температура кипіння. Тому запарених гречка містить багато вітамінів групи В, а це необхідні вітаміни для волосся, шкіри, нігтів. Часто їх нестачу компенсують прийомом таблеток, але проблему можна вирішити регулярним вживанням гречки.

Запарені гречка відрізняється від звареної розміром крупинок, якщо запарювання тривало недовго, то крупа зберігає більш щільну текстуру і не сильно збільшується в об'ємі.

Найпопулярніше в категорії Інші зернові продукти

Назва Енергія (ккал.)
340 add_circle Внести
293 add_circle Внести
329 add_circle Внести
312 add_circle Внести
238 add_circle Внести
279 add_circle Внести
331 add_circle Внести
261 add_circle Внести
368 add_circle Внести
213 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності