Кальмар, відварений у підсоленій воді і очищений від плівки.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
Риба та морепродукти keyboard_arrow_right
кальмар відварений
кальмар відварений - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 100 ккал.
= 419 кДж
Білки 18 г
Вуглеводи 2 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 100 ккал.
Білки 18 г
Вуглеводи 2 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 18 г |
Вуглеводи | 2 г |
Цукор | - |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | 0.41 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 0.1 г |
Поліненасичені | 0.6 г |
Холостерин | 267 мг |
Волокна | - |
Сіль | 1 г |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 900 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Кальмар корисний за рахунок великого вмісту білку, який добре впливає на м’язи, вітамінів та мінералів. Зокрема в цьому морепродукті високий вміст вітамінів В6, С, ніацину, а також заліза, кальцію, магнію, фосфору та цинку. Краще вживати відварений або паровий кальмар, так він зберігає найбільше корисних компонентів.
Варити кальмара достатньо 10-20 секунд після закипання води, а перед цим розморозити і зняти плівочку. Для останнього слід опустити кальмара на кілька секунд в окріп, а потім опустити під холодну воду.
Найпопулярніше в категорії Риба та морепродукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
295 | | |
163 | | |
142 | | |
364 | | |
106 | | |
93 | | |
369 | | |
133 | | |
83 | | |
142 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності