Ніжка курки не приготовлена, без шкірки.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
Інше м'ясо keyboard_arrow_right
Куряча гомілка ашан
Куряча гомілка ашан - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 131 ккал.
= 548 кДж
Білки 20 г
Вуглеводи 0 г
Жири 6 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 131 ккал.
Білки 20 г
Вуглеводи 0 г
Жири 6 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 20 г |
Вуглеводи | 0 г |
Цукор | - |
Жири | 6 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 1,000 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
У м’ясі гомілки багато користі. Зокрема, великий відсоток якісного білку і амінокислот, вітамінів групи В, селену, цинку. Це все добре впливає на організм під час схуднення – вітаміни і амінокислоти покращують метаболізм, а білок є будівельним компонентом для м’язів.
При тушкуванні можна додати до гомілки томатний або молочний/вершковий соус. А при варінні додати корінь селери, цибулю, моркву – так м’ясо буде ароматне і соковите.
Найпопулярніше в категорії Інше м'ясо
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
232 | | |
104 | | |
189 | | |
204 | | |
97 | | |
840 | | |
177 | | |
321 | | |
383 | | |
187 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності