Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Бобові
keyboard_arrow_right
квасоля червона

квасоля червона - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - квасоля червона
Енергія 310 ккал.
= 1,298 кДж
Білки 24 г
Вуглеводи 53 г
Жири 0.83 г
Волокна 25 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 310 ккал.
Білки 24 г
Вуглеводи 53 г
Жири 0.83 г
Волокна 25 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
24 г
Вуглеводи
53 г
Цукор
2 г
Жири
0.83 г
Насичені жирні кислоти
0.12 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
0.06 г
Поліненасичені
0.44 г
Холостерин
-
Волокна
25 г
Сіль
0.06 г
Вода
12 г
Кальцій
143 мг
GI Глікемічний індексhelp
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Квасоля суха, червона (ближче до темно-рожевого відтінку), без кулінарної обробки.

Квасоля є відмінним джерелом рослинного білку, який до того ж доволі непогано засвоюється. Крім цього, в ній дуже багато харчових волокон, що сприяють травлення. Найбільша цінність квасолі у високому вмісті вітамінів групи В, що добре впливають на гормональний фон, нервову й імунну системи.

Можна варити одразу (120-150 хвилин) або попередньо замочити холодним чи гарячим методом і варити 30-40 хвилин. Холодний метод – замочити на ніч у воді. Гарячий – довести до кипіння, варити 10-15 хвилин і залишити остигати годину.

Найпопулярніше в категорії Бобові

Назва Енергія (ккал.)
144 add_circle Внести
145 add_circle Внести
35 add_circle Внести
238 add_circle Внести
62 add_circle Внести
236 add_circle Внести
59 add_circle Внести
98 add_circle Внести
117 add_circle Внести
94 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності