Суміш моркви, солодкого перцю, квасолі, кукурудзи і зеленого горошку.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Заморожені овочі keyboard_arrow_right
Poltino салат мексиканський
Poltino салат мексиканський - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 55 ккал.
= 230 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 8 г
Жири 0.5 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 55 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 8 г
Жири 0.5 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки | 3 г |
Вуглеводи | 8 г |
Цукор | 1 г |
Жири | 0.5 г |
Насичені жирні кислоти | 0.1 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 130 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Суміш овочів містить низку вітамінів і мікро- та макроелементів. Найбільше: вітаміни С, А і групи В, цинк, мідь, калій і залізо. Овочі корисні для травлення за рахунок клітковини, покращують роботу печінки і жовчного міхура.
Овочі можна тушкувати на воді або у соусі (наприклад, з томатною пастою), додавати в салат яйця, мясо, рибу або сою. Чудово смакують з різними спеціями, наприклад, італійськими.
Найпопулярніше в категорії Заморожені овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
36 | | |
48 | | |
50 | | |
28 | | |
33 | | |
56 | | |
57 | | |
60 | | |
33 | | |
33 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності