Жовток складається в основному з жиру (і невеликої кількості білка) білок містить в основному білки. Крім того в яйці багато мінералів (особливо фосфору, натрію або калію) і вітамінів (особливо вітаміну Е, D, К, А).
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Яйця keyboard_arrow_right
варене яйце (м'яке)
варене яйце (м'яке) - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 159 ккал.
= 665 кДж
Білки 13 г
Вуглеводи 0.8 г
Жири 12 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 159 ккал.
Білки 13 г
Вуглеводи 0.8 г
Жири 12 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 13 г |
Вуглеводи | 0.8 г |
Цукор | - |
Жири | 12 г |
Насичені жирні кислоти | 3 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 4 г |
Поліненасичені | 1 г |
Холостерин | 424 мг |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | 75 г |
Кальцій | 50 мг |
GI | |
PHE | 640 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Вітаміни та мінерали що містяться мають позитивну дію на організм
Яйце на м'яко варити потрібно близько 3 хв. на тривалість приготування може вплинути, тара в якій воно вариться, вода холодна чи окроп, і навіть свіжість самого яйця.
Найпопулярніше в категорії Яйця
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
162 | | |
175 | | |
151 | | |
48 | | |
150 | | |
168 | | |
119 | | |
127 | | |
170 | | |
139 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності