menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
яблуко зелене

яблуко зелене

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 42 ккал.
= 175 кДж
Білки 0.96 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.46 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 42 ккал.
Білки 0.96 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.46 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
0.96 г
Вуглеводи
9 г
Цукор
8 г
Жири
0.46 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
0 г
Вода
0 г
Кальцій
0 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
48 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Зелені яблука з кисло-солодким смаком.

Вплив на здоров'я

Яблука містять багато клітковини, яка допомагає з травленням і очищенням організму. Крім цього, завдяки пектину у складі яблука нормалізують рівень холестерину у крові. Корисні ці фрукти і при проблемах з жовчним міхуром: яблука є легким жовчогінним засобом. Багато у яблуках заліза і вітаміну С.

Практичні поради

Зелені яблука є найкращими для випічки і запікання, адже під час термічної обробки вони стають солодкими. Смакують вони і у салатах, особливо з куркою.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
95 0.01 0.22 0 0.03 add_circle Внести
62 0 0.14 0 0.02 add_circle Внести
47 0 0.1 0 0.02 add_circle Внести
70 0.01 0.17 0 0.01 add_circle Внести
52 0 0.12 0 0.02 add_circle Внести
57 0 0.12 0 0.03 add_circle Внести
42 0.01 0.1 0 0.01 add_circle Внести
88 0.01 0.23 0 0.03 add_circle Внести
38 0 0.08 0 add_circle Внести
72 0.17 0.01 add_circle Внести
47 0.01 0.08 0 0.04 add_circle Внести
36 0.01 0.09 0 add_circle Внести
37 0 0.09 0 0 add_circle Внести
67 0 0.15 0 0.02 add_circle Внести
43 0 0.11 0 0.02 add_circle Внести
48 0.01 0.11 0 0.02 add_circle Внести
50 0.01 0.09 0 0.03 add_circle Внести
108 0.02 0.28 0 0 add_circle Внести
37 0.01 0.08 add_circle Внести
72 0.01 0.14 0.01 0.01 add_circle Внести
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності