Зелені яблука з кисло-солодким смаком.
Страви keyboard_arrow_right
Фрукти keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти keyboard_arrow_right
яблуко зелене
яблуко зелене - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 42 ккал.
= 175 кДж
Білки 0.96 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.46 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 42 ккал.
Білки 0.96 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.46 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 0.96 г |
Вуглеводи | 9 г |
Цукор | 8 г |
Жири | 0.46 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 2 г |
Сіль | 0 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 0 мг |
GI | |
PHE | 48 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Яблука містять багато клітковини, яка допомагає з травленням і очищенням організму. Крім цього, завдяки пектину у складі яблука нормалізують рівень холестерину у крові. Корисні ці фрукти і при проблемах з жовчним міхуром: яблука є легким жовчогінним засобом. Багато у яблуках заліза і вітаміну С.
Зелені яблука є найкращими для випічки і запікання, адже під час термічної обробки вони стають солодкими. Смакують вони і у салатах, особливо з куркою.
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
94 | | |
57 | | |
43 | | |
72 | | |
50 | | |
61 | | |
66 | | |
72 | | |
45 | | |
90 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності