Білий шоколад - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 604 ккал.
= 2,530 кДж
Білки 8 г
Вуглеводи 48 г
Жири 44 г
Волокна 0.5 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 604 ккал.
Білки 8 г
Вуглеводи 48 г
Жири 44 г
Волокна 0.5 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 8 г |
Вуглеводи | 48 г |
Цукор | 48 г |
Жири | 44 г |
Насичені жирні кислоти | 27 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 0.5 г |
Сіль | 0.22 г |
Вода | - |
Кальцій | 190 мг |
GI | |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Негативний вплив для здоров'я
Зайва вага Погіршує стан (особливо в разі ожиріння)
Інше
Доданий цукор Споживання занадто великої кількості доданого цукру підвищує ризик виникнення таких проблем зі здоров'ям, як: • Високий кровяний тиск • Підвищений ризик когнітивних проблем, включаючи слабоумства і хворобу Альцгеймера. • Рак товстої кишки • Рак підшлункової залози • Збільшення ваги • Хвороба нирок • Ожиріння • Неалкогольна жирова хвороба печінки • Карієс • Серцево-судинні захворювання
Найпопулярніше в категорії Цукерки
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
465 | | |
475 | | |
539 | | |
570 | | |
262 | | |
183 | | |
400 | | |
392 | | |
205 | | |
390 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності