menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Готові страви
keyboard_arrow_right
Картопля варена

Картопля варена

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 74 ккал.
= 310 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 16 г
Жири 0.2 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 74 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 16 г
Жири 0.2 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Білки
2 г
Вуглеводи
16 г
Цукор
0.89 г
Жири
0.2 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
8 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
85 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Картопля добре джерело вуглеводів. Вітамінів і мінералів найбільше вітаміну С і калію.

Вплив на здоров'я

картопля чудовий продукт для дієти, найкраще її відварювати на пару тоді картопля втратить мінімум поживних речовин. Не дуже корисною є картопля смажена приготовлена у великій кількості жиру (фритюрі) або запечена з великою кількістю низькоякісних ковбас.

Практичні поради

Картопля типу А підходить для салату або в мундирі. Тип В підходить як гарнір або в супи і тушковані блюда. Тип С годиться на оладки, картопляні оладки з картопляним пюре або картопляного тіста (вареники, пельмені і т.д.).

Найпопулярніше в категорії Готові страви

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
112 0.03 0.23 0 0.01 add_circle Внести
69 0.02 0.05 0.03 add_circle Внести
93 0.08 0.02 0.06 add_circle Внести
74 0.02 0.09 0.02 0.01 add_circle Внести
141 0.04 0.3 0.01 add_circle Внести
25 0.02 0.04 0 0.03 add_circle Внести
100 0.04 0.1 0.05 0.01 add_circle Внести
195 0.1 0.23 0.06 add_circle Внести
220 0.17 0.08 0.14 0 add_circle Внести
170 0.08 0.16 0.08 add_circle Внести
224 0.19 0.08 0.12 0.01 add_circle Внести
292 0.12 0.14 0.21 add_circle Внести
69 0.01 0.12 0.02 0 add_circle Внести
146 0.01 0.06 0.13 add_circle Внести
148 0.1 0.03 0.05 add_circle Внести
173 0.13 0.14 0.07 0.02 add_circle Внести
38 0.01 0.07 0 add_circle Внести
101 0.03 0.18 0.03 add_circle Внести
325 0.08 0.68 0.01 add_circle Внести
67 0.02 0.13 0 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності