Таблиця Калорійності
star star star star star_half
Їжа
keyboard_arrow_right
Хліб бездріжджовий
Фото - Хліб бездріжджовий

Хліб бездріжджовий - калорійність

Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
= {{getTotalWeight()}} г
edit Записати в раціон
Їжа
keyboard_arrow_right
Хліб бездріжджовий
Фото - Хліб бездріжджовий
Хліб бездріжджовий
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
edit Записати в раціон
{{data.foodstuff.energy}}230 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}963 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.foodstuff.protein}}7 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.foodstuff.carbohydrate}}49 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.foodstuff.sugar}} 3 г
fiber_manual_record
Жири
{{data.foodstuff.fat}}3.5 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.foodstuff.saturatedFattyAcid}} 0.8 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
{{data.foodstuff.fiber}} 7 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
{{data.foodstuff.salt}} 1.3 г
Вода
{{data.foodstuff.water}} 42 г
Кальцій
-
Глікемічний індекс
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 350 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Найпопулярніше в категорії Солона випічка і хліб
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Детальніше про цей продукт


Склад та калорійність бездріжджового хліба

Хлібобулочні вироби є невід'ємною частиною щоденного раціону людини. Існує безліч видів хліба, а одним із популярних продуктів для здорового харчування виступає бездріжджовий хліб. На відміну від інших різновидів хлібобулочних виробів, такий хліб готується без використання пекарських дріжджів, тому корисніший для організму. Енергетична цінність виробу визначається тим, які саме продукти використовувалися для виготовлення.

Бездріжджовий хліб, калорійність 100 г якого становить середньому близько 178 ккал, містить багато корисних людини речовин. Серед корисних компонентів виробу можна назвати вітаміни групи В та РР, а також незамінні для нормального самопочуття мінерали – фосфор, магній, калій та ін.

Натуральний бездріжджовий хліб виготовляється із прісного тіста. Якщо для приготування виробу були використані «дикі дріжджі», отримані з шишок хмелю або вербових лозин, то такий хліб не можна називати бездріжджовим. Тісто на хмелевій або вербовій заквасці майже немає відмінностей від тіста, для приготування якого використовувалися пекарські дріжджі.


Цільнозерновий бездріжджовий хліб: калорійність та властивості

Класичні дріжджі, які є головним компонентом звичайного хліба, згубно впливають на мікрофлору кишечника, а також зменшують опір імунітету патогенним мікробам та вірусам. Саме тому дієтологи рекомендують замінити стандартні дріжджові вироби на бездріжджовий хліб. Продукт ідеально підходить для всіх, хто піклується про своє самопочуття та веде здоровий спосіб життя. Особливою популярністю користується цільнозерновий бездріжджовий хліб, калорійність якого становить близько 241 ккал на 100 г.

Продукт має низку корисних для організму людини характеристик:

• може входити в раціон людей із хворобами шлунка та кишечника, маючи знижену кислотність;
• нормалізує обмін речовин;
• покращує травлення;
• позитивно впливає на роботу печінки та підшлункової залози;
• збагачує організм енергією - калорійність бездріжджового хліба порівняно невисока, що дозволяє додавати продукт до раціону під час дієти;
• стимулює мозкову активність;
• відновлює баланс гормонів;
• допомагає протистояти депресії.

Купуючи бездріжджовий хліб у магазині, необхідно звертати увагу на його зовнішній вигляд та ознайомитись із складом продукції. Якісний виріб має однорідний колір та рівну форму, без тріщин. На етикетці виробника має стояти дата виготовлення. Свіжий бездріжджовий хліб має приємний смак та легкий аромат. Вживати його рекомендується разом із овочами. Якщо на виробі з'явилася пліснява або хліб має неприємний присмак, їсти його не можна.


Як готують бездріжджовий хліб?

До складу натурального бездріжджового хліба не входять дріжджі, тому процес виготовлення такого виробу займає більше часу. Після випікання продукт має менший обсяг і виходить щільнішим, ніж звичні хлібобулочні вироби з дріжджами.

Калорійність бездріжджового хліба визначається видом інгредієнтів, що входять до його складу. Виробники такої випічки зазвичай використовують для виготовлення своєї продукції воду, борошно, олію, суху клейковину пшениці, молочну сироватку та сіль. Для покращення смакових якостей додають лимонну кислоту та яблучне пюре. Всі інгредієнти змішують за допомогою спеціального обладнання, щоб наситити тісто повітрям та отримати більш пишний хліб.

У домашніх умовах можна приготувати бездріжджовий хліб, калорійність якого буде мінімальною. Щоб приготувати закваску, виконують такі дії:
• емальованій каструлі з'єднати 150 мл відфільтрованої води та 100 г борошна. Накрити ємність кришкою і тримати заготовку у темному місці 24 години.
• додати ще 50 мл води та 50 г борошна. Перемішати та дати заквасці настоятися ще добу.
• повторити цю процедуру ще 3 рази. До кінця п'ятого дня з тіста можна випікати хліб.

Можна залишити частину приготовленої закваски для наступного замісу. В цьому випадку її просто додають у готову суміш із борошна та води, отримуючи тісто, яке відразу готове до випікання в духовці.

Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Ці таблиці унікальна річ доступно, зрозуміло та просто, відколи почав ними користуватися вага стабільно знижується, і це мені подобається.
Вітаю! З вами я близько двох місяців з вашою допомогою я втратила 10 кг жаль лише що про вас не дізналася швидше. Звісно що вам мої рекомендації.
Дякую вам за вашу роботу. Втрачати вагу почала дуже повільно, ваш сайт мені в цьому дуже допоміг, та навчив так розрахувати мій раціон щоб я не голодувала та втой же час худла. Результат: 6 кіло. за 2 місяці
keyboard_arrow_left
Ці таблиці унікальна річ доступно, зрозуміло та просто, відколи почав ними користуватися вага стабільно знижується, і це мені подобається.
Вітаю! З вами я близько двох місяців з вашою допомогою я втратила 10 кг жаль лише що про вас не дізналася швидше. Звісно що вам мої рекомендації.
Дякую вам за вашу роботу. Втрачати вагу почала дуже повільно, ваш сайт мені в цьому дуже допоміг, та навчив так розрахувати мій раціон щоб я не голодувала та втой же час худла. Результат: 6 кіло. за 2 місяці
keyboard_arrow_right
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.