menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
сир кисломолочний нежирний 0%

сир кисломолочний нежирний 0% - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 81 ккал.
= 339 кДж
Білки 10 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 81 ккал.
Білки 10 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
10 г
Вуглеводи
7 г
Цукор
-
Жири
0 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
81 г
Кальцій
86 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
900 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Сир є джерелом цінного білка а також він містить корисні речовини - представлені особливо вітаміни групи В, ретинол і бета-каротин. Мінеральний вміст фосфору, калію і кальцію.

Кальцій є важливим мінеральним елементом. Особливо цінним для наших кісток, нігтів і зубів. Білки є будівельним матеріалом для організму і є життєво важливими. З іншого боку, сир багатий натрієм, так що слід стежити щоб споживання не було занадто частим оскільки може супроводжуватись (зокрема, високим кров'яним тиском).

Знежирений сир має більш ніжний смак. Його можна використовувати для приготування запіканок, сирників, вареників, тіста. Також він смачний в поєднанні з ягодами, медом та горіхами.

Найпопулярніше в категорії Тведрий та м'який сир

Назва Енергія (ккал.)
71 add_circle Внести
291 add_circle Внести
363 add_circle Внести
389 add_circle Внести
120 add_circle Внести
120 add_circle Внести
274 add_circle Внести
360 add_circle Внести
212 add_circle Внести
186 add_circle Внести
396 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності