Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
Томати в'ялені в олії

Томати в'ялені в олії - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 213 ккал.
= 892 кДж
Білки 5 г
Вуглеводи 18 г
Жири 14 г
Волокна 6 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 213 ккал.
Білки 5 г
Вуглеводи 18 г
Жири 14 г
Волокна 6 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
5 г
Вуглеводи
18 г
Цукор
-
Жири
14 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
6 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
47 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
253 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Томати, в’ялені з додаванням оливкової олії.

З однієї сторони, страва корисна для серця та м’язів, адже містить багато калію. Добре в’ялені помідори впливають також на нервову систему, боряться з вільними радикалами і нормалізують травлення. Проте, в страві багато жирів, тому вона навантажує підшлункову і жовчний, тож порцію краще обмежувати до 10-15 г.

Ідеально смакує в поєднанні з м’якими сирами (типу моцарелли чи фети), з м’яким, а краще підсушеним хлібом (брускети), з оливками, солодким перцем, базиліком і руколою.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
45 add_circle Внести
58 add_circle Внести
20 add_circle Внести
100 add_circle Внести
50 add_circle Внести
25 add_circle Внести
17 add_circle Внести
71 add_circle Внести
118 add_circle Внести
21 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності