Варена до м’якості квасоля,
Страви keyboard_arrow_right
Страви keyboard_arrow_right
Готові страви keyboard_arrow_right
варена квасоля з печерицями
варена квасоля з печерицями - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 158 ккал.
= 662 кДж
Білки 11 г
Вуглеводи 25 г
Жири 2 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 158 ккал.
Білки 11 г
Вуглеводи 25 г
Жири 2 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 11 г |
Вуглеводи | 25 г |
Цукор | - |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 16 мг |
GI | |
PHE | 535 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Така страва містить велику кількість рослинних білків, тому є ідеальним варіантом для людей, що не вживають м’яса. Білок квасолі досить добре засвоюється організмом і містить необхідні амінокислоти. Також квасоля, як і гриби, позитивно впливає на травлення і роботу нервової системи. Проте обережно слід вживати таку страву тим, хто має хронічні хвороби ШКТ, бо вона дещо важко перетравлюється.
Вариться квасоля довго (до 2 годин), тому краще замочити її на ніч. Тоді квасоля відвариться за 40-60 хвилин.
Найпопулярніше в категорії Готові страви
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
288 | | |
163 | | |
169 | | |
301 | | |
143 | | |
170 | | |
258 | | |
97 | | |
236 | | |
82 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності