Помідор містить в собі 92% води та вітаміни A, C, D, F, K, також всі вітаміни групи В. Також містить в собі кальцій, калій, залізо та магній.
Помідор - калорійність
Стан | сире |
Білки | 0.9 г |
Вуглеводи | 4 г |
Цукор | 3 г |
Жири | 0.2 г |
Насичені жирні кислоти | 0.03 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 0.03 г |
Поліненасичені | 0.08 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 1 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 0 мг |
GI | |
PHE | 45 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Задяки великому вмісту води та низькій калорійності помідор можна вживати при дієтичному харчуванні. Вітамін С підсилює імунітет нашого організму та попереджає серцево-судинні захворювання. Вітаміни групи В допомагають підтримувати правильний рівень цукру в крові, а також зміцнює наше волосся та нігті. Антиоксиданти, що містяться в помідорі, захищають клітини організму від вільних радикалів.
Задяки великому вмісту води та низькій калорійності помідор можна вживати при дієтичному харчуванні. Вітамін С підсилює імунітет нашого організму та попереджає серцево-судинні захворювання. Вітаміни групи В допомагають підтримувати правильний рівень цукру в крові, а також зміцнює наше волосся та нігті. Антиоксиданти, що містяться в помідорі, захищають клітини організму від вільних радикалів. Можна приготувати цілий ряд чудових страв з помідорів. Ви можете додавати їх у салати зі свіжих овочів, запікати з баклажанами чи в соуси для пасти. Помідори чудово поєднуються з моцарелою, базиліком та оливковою олією. Помідори не зберігають у холодильнику, вони найкраще смакують при зберіганні при температурі трохи вище 10 ° C.
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
24 | | |
34 | | |
24 | | |
50 | | |
55 | | |
45 | | |
50 | | |
21 | | |
130 | | |
20 | | |
25 | | |
132 | | |
15 | | |
44 | | |
61 | |