Помідори є відмінним джерелом антиоксидантів - найважливіший з них є лікопін.
{{item.title}}
{{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв


Помідор
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 20 ккал.
= 84 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.2 г
Волокна 0.6 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 20 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.2 г
Волокна 0.6 г
Харчові цінності
Білки | 1 г |
Вуглеводи | 4 г |
Цукор | 1 г |
Жири | 0.2 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 0.6 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 5 мг |
GI | 0.1 |
PHE | 55 мг |
Стан | не приготовлено з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів
Вплив на здоров'я
завдяки цьому томати запобігають таким захворюванням як порушенню кровообігу, раку, раку товстої кишки, і т.д. У чоловіків також як профілактика раку простати. Помідор також захищає від негативного впливу УФ-випромінювання.
Практичні поради
на ринку може зустрічатися помідор червоний, помаранчевий, жовтий, коричневий або зелений. Помідори мають різні форми та розміри. Деякі помідори підходять для салату, інші в соус / суп, інші просто нарізані на хліб.
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | Білки | Вуглеводи | Жири | Волокна | |
---|---|---|---|---|---|---|
16 | 0.01 | 0.03 | 0 | 0 | | |
160 | 0.02 | 0.08 | 0.15 | 0.07 | | |
27 | 0.01 | 0.06 | 0 | 0.01 | | |
32 | 0.01 | 0.07 | 0 | 0.02 | | |
16 | 0.01 | 0.02 | 0 | 0.01 | | |
90 | 0.01 | 0.04 | 0.08 | 0.02 | | |
41 | 0.01 | 0.09 | 0 | 0.03 | | |
16 | 0.01 | 0.02 | 0 | 0.01 | | |
28 | 0.02 | 0.05 | 0 | 0.02 | | |
38 | 0.03 | 0.06 | 0 | 0.03 | | |
21 | 0.03 | 0.02 | | |||
220 | 0.12 | 0.41 | 0.01 | | ||
15 | 0.01 | 0.03 | | |||
16 | 0.01 | 0.02 | 0 | 0.02 | | |
23 | 0.01 | 0.04 | 0 | 0.02 | | |
49 | 0.01 | 0.07 | 0 | 0.05 | | |
22 | 0.01 | 0.04 | 0 | | ||
33 | 0.01 | 0.07 | 0 | | ||
40 | 0.03 | 0.06 | 0 | | ||
20 | 0.01 | 0.04 | 0 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності