menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
морква сира

морква сира

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 32 ккал.
= 134 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 32 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 7 г
Жири 0.1 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
1 г
Вуглеводи
7 г
Цукор
7 г
Жири
0.1 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
24 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
65 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Морква очищена без термічної обробки.

Вплив на здоров'я

У моркві дуже багато клітковини, тому вона чудово налаштовує травлення, є профілактикою запорів, налагоджує роботу шлунку. Багато в ній і вітаміну А, який необхідний для підтримки зору і краси шкіри, нормалізації і підтримки гормонального фону, а також є надзвичайно потужним антиоксидантом.

Практичні поради

Смакує у фруктових і овочевих салатах, смузі і фрешах. До моркви обовязково слід додавати жири, аби вітамін А засвоївся. Це може бути сметана, йогурт або інший кисломолочний продукт, оливкова чи інша олія, вершкове масло.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
20 0.01 0.04 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.03 0 0 add_circle Внести
27 0.01 0.06 0 0.01 add_circle Внести
160 0.02 0.08 0.15 0.07 add_circle Внести
20 0.01 0.04 0 0.01 add_circle Внести
90 0.01 0.04 0.08 0.02 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
38 0.03 0.06 0 0.03 add_circle Внести
41 0.01 0.09 0 0.03 add_circle Внести
28 0.02 0.05 0 0.02 add_circle Внести
61 0.02 0.13 0 add_circle Внести
20 0.01 0.04 0 add_circle Внести
48 0.02 0.09 0 add_circle Внести
25 0.03 0.02 0.01 0.02 add_circle Внести
148 0.06 0.3 0 add_circle Внести
36 0.01 0.07 0 add_circle Внести
27 0.01 0.06 0 add_circle Внести
23 0.01 0.04 0 0.02 add_circle Внести
198 0.01 0.41 0.01 0 add_circle Внести
149 0.06 0.3 0 0.01 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності