Суп грибний з картоплею - один з варіантів приготування супу. Основні інгредієнти такого блюда: картопля і гриби. Може відварюватися на воді або на бульйоні. Так само добре смакувала доповнюють обсмажування з лука, вермішель і яйце.
суп грибний з картоплею - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 45 ккал.
= 190 кДж
Білки 0.8 г
Вуглеводи 3 г
Жири 4 г
Волокна 1 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 45 ккал.
Білки 0.8 г
Вуглеводи 3 г
Жири 4 г
Волокна 1 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 0.8 г |
Вуглеводи | 3 г |
Цукор | - |
Жири | 4 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 1 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 15 мг |
GI | |
PHE | 40 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Якщо не перевантажувати суп макаронами і картоплею - то це блюдо буде легким, ситним і корисним. У грибах багато білка, а це незамінний елемент для будівництва м'язи, суглобів. Картопля - це ситний овоч, в якому хоч і багато крохмалю, але через його вузький структури він дуже корисний при хворобах шлунково-кишкового тракту.
До такого супу відмінно підходить сметана, часникові помпушки, сухарики.
Найпопулярніше в категорії Супи
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
182 | | |
51 | | |
58 | | |
36 | | |
64 | | |
36 | | |
67 | | |
93 | | |
40 | | |
52 | | |
81 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності