Пісна свинина це самі нежирні частини свинячої туші. Такі як окіст, шийка, вирізка. Там зовсім невеликий прошарок сала, і ніжне м'ясо. У відварному вигляді має сірий колір, і жорсткувату текстуру.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
Яловичина і свинина keyboard_arrow_right
Свинина пісна варена
Свинина пісна варена - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 160 ккал.
= 670 кДж
Білки 19 г
Вуглеводи 0 г
Жири 7 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 160 ккал.
Білки 19 г
Вуглеводи 0 г
Жири 7 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 19 г |
Вуглеводи | 0 г |
Цукор | - |
Жири | 7 г |
Насичені жирні кислоти | 2 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 970 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить мінерали
Вживання свинини відвареної корисно для шлунка, тому як не ускладнює і добре перетравлюється. Так само насичує організм калієм, залізом, цинком, магнієм. Є природним джерелом тваринного білка.
Щоб свинина при варінні вийшло ніжно і соковитою, варити її потрібно одним великим шматком, так з м'яса вийде менше соку, і воно не втратить м'якості.
Найпопулярніше в категорії Яловичина і свинина
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
203 | | |
168 | | |
155 | | |
320 | | |
362 | | |
166 | | |
119 | | |
123 | | |
131 | | |
162 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності