Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Різотто з червоною капустою - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Капусту нашинкувати. Цибулю порізати кубиками.
2
Обсмажити цибулю на олії. Потім додати капусту, сіль і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин (капуста має стати м'якою, але не розваритися).
3
Перекласти капусту в каструлю. Додати рис. Потушкувати разом під кришкою 2 хвилини. Далі додати вино і тушкувати ще 5 хвилин.
4
Поступово додати частину бульйону (приблизно склянку), сіль і спеції. Коли рис вбере в себе бульйон, додати ще трохи. Бульйону може знадобитись менше, ніж в рецепті. Загалом готується рис близько 15-20 хвилин від заливання бульйоном. Треба куштувати, щоб рис не розварився.
5
Додати у каструлю пармезан, накрити кришкою і дати настояти 10 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,658 ккал.
Білки
76 г
Вуглеводи
195 г
Цукор
2 г
Жири
62 г
Насичені жирні кислоти
0.05 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
1 г
Сіль
1 г
Вода
0 г
Кальцій
50 мг
PHE
3,775 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності