menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
цибуля ріпчаста

цибуля ріпчаста

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 41 ккал.
= 172 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.16 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 41 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.16 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Білки
1 г
Вуглеводи
9 г
Цукор
4 г
Жири
0.16 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
22 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
58 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Цибуля є багатим джерелом вітамінів групи В, С та Е, а також мінерали: залізо, цинк, сірка, фосфор, магній, калій, кальцій, натрій, мідь і йод.

Вплив на здоров'я

завдяки вмісту алліцину цибуля є антибіотиком і має протигрибковий ефект. За даними досліджень проведених в 1995-2005 алліцином може бути застосований в лікуванні атеросклерозу або зниження кров'яного тиску.

Практичні поради

Нарізати цибулю потрібно пластиковим або керамічним ножем щоб він не окислювався. Червона цибуля ( Кармен ) відмінно підходить для салатів тому що має солодкуватий смак та привабливий колір Білу цибулю використовують для холодних став тому що під час термічної обробки вона втрачає свій аромат. Шалот зазвичай має більш гострий смак , ніж цибуля класична. Зазвичай використовується в основному для приготування французьких , американських і російських страв .

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
20 0.01 0.04 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.03 0 0 add_circle Внести
160 0.02 0.08 0.15 0.07 add_circle Внести
32 0.01 0.07 0 0.02 add_circle Внести
27 0.01 0.06 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
90 0.01 0.04 0.08 0.02 add_circle Внести
28 0.02 0.05 0 0.02 add_circle Внести
113 0.01 0.09 0.08 0.05 add_circle Внести
21 0.01 0.04 0 0.01 add_circle Внести
21 0.01 0.05 0 add_circle Внести
23 0.01 0.04 0 0.02 add_circle Внести
33 0.02 0.05 0 0.01 add_circle Внести
85 0.02 0.09 0.05 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 add_circle Внести
27 0.02 0.06 add_circle Внести
41 0.01 0.1 add_circle Внести
22 0.01 0.04 0 add_circle Внести
24 0.03 0.02 0 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності