Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
Цибуля ріпчаста

Цибуля ріпчаста - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - Цибуля ріпчаста
Енергія 43 ккал.
= 182 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.25 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 43 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 9 г
Жири 0.25 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
1 г
Вуглеводи
9 г
Цукор
6 г
Жири
0.25 г
Насичені жирні кислоти
0.09 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.11 г
Холостерин
-
Волокна
3 г
Сіль
-
Вода
88 г
Кальцій
37 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
71 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін В Вітамін В
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін А Вітамін А
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
Мідь Мідь
Пектин Пектин
Фосфор Фосфор
Марганець Марганець
Магній Магній
Калій Калій
Молібден Молібден
Натрій Натрій
Цинк Цинк
Йод Йод
Залізо Залізо
Кальцій Кальцій
Фтор Фтор
Селен Селен
Хром Хром
Кобальт Кобальт
Позитивний вплив для здоров'я
Серце Покращує роботу серця
Артеріальний тиск Знижує кров'яний тиск
Судини Робить позитивний вплив на здоров'я кровоносних судин
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Інфекція Він діє профілактично проти інфекцій
Кашель Допомагає при кашлі

Цибуля є багатим джерелом вітамінів групи В, С та Е, а також мінерали: залізо, цинк, сірка, фосфор, магній, калій, кальцій, натрій, мідь і йод.

завдяки вмісту алліцину цибуля є антибіотиком і має протигрибковий ефект. За даними досліджень проведених в 1995-2005 алліцином може бути застосований в лікуванні атеросклерозу або зниження кров'яного тиску.

Нарізати цибулю потрібно пластиковим або керамічним ножем щоб він не окислювався. Червона цибуля ( Кармен ) відмінно підходить для салатів тому що має солодкуватий смак та привабливий колір Білу цибулю використовують для холодних став тому що під час термічної обробки вона втрачає свій аромат. Шалот зазвичай має більш гострий смак , ніж цибуля класична. Зазвичай використовується в основному для приготування французьких , американських і російських страв .

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
45 add_circle Внести
50 add_circle Внести
21 add_circle Внести
130 add_circle Внести
77 add_circle Внести
31 add_circle Внести
152 add_circle Внести
198 add_circle Внести
40 add_circle Внести
43 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності