Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо
keyboard_arrow_right
Варена яловичина

Варена яловичина - калорійність

приготовлена
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
= {{getTotalWeight()}} г
edit Записати в раціон
Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо
keyboard_arrow_right
Варена яловичина
Варена яловичина
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
edit Записати в раціон
{{data.foodstuff.energy}}254 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}1,064 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.foodstuff.protein}}25.8 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.foodstuff.carbohydrate}}0 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.foodstuff.sugar}} 0 г
fiber_manual_record
Жири
{{data.foodstuff.fat}}16.8 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.foodstuff.saturatedFattyAcid}} 8.6 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
{{data.foodstuff.cholesterol}} 97 мг
Волокна
{{data.foodstuff.fiber}} 0 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
{{data.foodstuff.salt}} 4 г
Кальцій
{{data.foodstuff.calcium}} 30 мг
Натрій
{{data.foodstuff.sodium}} 1.94 г
Вода
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 1,290 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Найпопулярніше в категорії Яловичина та субпродукти
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Містить...
Містить вітаміни
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Містить мінерали
Залізо Залізо
Магній Магній
Кальцій Кальцій
Фосфор Фосфор
Детальніше про цей продукт


Хімічний склад та калорійність відвареної яловичини

Яловичина визнана найкориснішим видом м'яса та має високу популярність у багатьох країнах світу. Готовий продукт має насичений коричневий колір, а його відтінок залежить від віку тварини. М'ясо складається з довгих пружних волокон, має делікатний смак і приємний аромат. Яловичину відварюють у бульйоні, а готовий продукт можна зберігати у холодильнику до 4-х днів.

Калорійність вареної яловичини залежить від того, який корм одержувала тварина. Тому м'ясо може бути жирним або дієтичним. Свіже м'ясо має цінний хімічний склад, але теплова обробка руйнує значну частину вітамінів та мінералів. Але у відвареній яловичині зберігаються вітаміни групи В, залізо, важливі амінокислоти та цинк. Продукт є також джерелом високоякісного білка тваринного походження.

Скільки калорій у вареній яловичині? У 100 г продукту міститься приблизно 254 ккал. Відварене м'ясо відрізняється відсутністю вуглеводів. Натомість у зазначеній порції яловичини є майже 26 г білків і до 17 г жирів.


Корисні та шкідливі властивості відвареної яловичини

Тваринний білок, що міститься у відвареній яловичині, є головним будівельним матеріалом для всіх клітин та м'язових тканин організму людини. Продукт добре перетравлюється у шлунку, тому легко засвоюється, даючи необхідну енергію для протікання всіх процесів життєдіяльності. Варена яловичина, калорійність якої досить висока, часто є у раціоні спортсменів, дозволяючи їм відновити сили після фізичного тренування. Регулярне вживання м'яса підвищує захисні функції організму та зміцнює імунітет. Яловичину корисно їсти чоловікам, оскільки вона збільшує рухливість сперматозоїдів.

Відварене м'ясо позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи та головного мозку. Завдяки високому вмісту заліза продукт рекомендується вживати для лікування та профілактики анемії. Відварена яловичина допомагає нормалізувати травлення та зміцнити кістки скелета, а також покращує рухливість суглобів, оскільки містить колаген.

При вживанні продукту важливо вважати, скільки калорій у відвареній яловичині. Це дозволить визначити допустимий обсяг разової порції. У м'ясі міститься багато холестерину, тому його у великих кількостях шкідливо. Іноді відварена яловичина може викликати алергічні реакції, тому її не рекомендується вживати людям з індивідуальною непереносимістю продукту. Для повного перетравлення м'яса у шлунку необхідно не менше 2-х годин, тому їсти його на ніч не варто.


Відварна яловичина у схудненні

М'ясо має відмінні смакові характеристики і є джерелом цінних для організму елементів, тому часто використовується при складанні дієтичного раціону. При цьому варто вибирати нежирні різновиди продукту і ретельно рахувати калорії у вареній яловичині, щоб не перевищувати харчову цінність порції для одного прийому їжі.

Вживання відвареної яловичини з метою схуднення рекомендується поєднувати з фізичною активністю. М'ясо дасть організму енергію для занять спортом, а білок, що міститься в яловичині, прискорює формування красивого м'язового рельєфу тіла.

Використання відвареної яловичини в кулінарії

Відварене м'ясо матиме високі смакові характеристики тільки за умови правильного приготування. Сиру яловичину рекомендується опускати в окріп. За високої температури всі кровоносні судини м'яса миттєво закриваються, тому весь сік залишається всередині шматка. Готове м'ясо виходить дуже соковитим та ніжним. Його подають із гірчицею, хріном та різними соусами.

Калорійність відвареної яловичини залежить від ступеня жирності м'яса. Для дієтичного раціону ідеально підійде нежирна яловичина, яку готують у бульйоні з додаванням лаврового листа. Спортсмени та люди, яким потрібне швидке відновлення сил, можуть вживати жирну відварену яловичину. Таке м'ясо можна готувати в підсоленому бульйоні з додаванням цибулі, спецій, кореня селери та інших овочів. Додаткові інгредієнти та прянощі надають готовій страві незвичайних смакових ноток.

Як гарнір до вареної яловичини добре підходить відварений рис, запечені овочі або картопляне пюре. М'ясо має відмінний смак у гарячому та холодному вигляді, тому може використовуватися для приготування салатів та оригінальних м'ясних закусок. У поєднанні з іншими інгредієнтами кількість калорій у відвареній яловичині може збільшуватися. Цей факт необхідно враховувати людям, які мають схильність до повноти та хочуть уникнути проблем із зайвою вагою.

Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Мені також це подобається, дуже гарна ідея спала комусь на думку, не знаю що ви на томість отримуєте! та робота у вас справді потрібна. Супер!!!
Чудові результати, без голодувань та важких вправ за чотири місяці я схуд на 16кг. а дружина на 13,5 кг. спасибі вам за допомогу.
Я лише розпочав, бажаю скинути кілька кілограмів, а ваша сторінка з великою кількістю вже збережених страв, графіками, та розрахунками виглядає вельми багатообіцяючою.
keyboard_arrow_left
Мені також це подобається, дуже гарна ідея спала комусь на думку, не знаю що ви на томість отримуєте! та робота у вас справді потрібна. Супер!!!
Чудові результати, без голодувань та важких вправ за чотири місяці я схуд на 16кг. а дружина на 13,5 кг. спасибі вам за допомогу.
Я лише розпочав, бажаю скинути кілька кілограмів, а ваша сторінка з великою кількістю вже збережених страв, графіками, та розрахунками виглядає вельми багатообіцяючою.
keyboard_arrow_right
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
close
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Оцінка